Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Andol 100 u trudnoći

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno Andol 100 u trudnoći

MOLIM SVE CURE KOJE SU KORISTILE ANDOL 100 KROZ TRUDNOĆU DA IZNESU SVOJA MIŠLJENJA ,DO KAD SU GA PILE ,KOJE TESTOVE SU RADILE ,DA LI SU IMALE NUSPOJAVE..ja sam u 15 tt i zbog prijašnjeg pobačaja u 8 tt kad nije srce kucalo preporučen mi je andol 100 mg do kraja trudnoće ,s obzirom da niti jedan lijek ne pijem na svoju ruku, u ovome razdoblju imam bezbroj strahova ,ali opet vjerujem gin .zbog takve odluke .molim vaša iskustva .hvala..

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam ga pila, ali pola tablete dnevno. meni su ga preporucili prije trudnoce radi cirkulacije i gin mi je rekla da slobodno mogu nastaviti kroz trudnocu. prestala sam ga piti par tjedana prije termina (na svoju ruku) jer me bilo nekako strah da ne bi pretjerano krvarila na operaciji (CR).

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ga pila u 4. trudnoći, nakon 3 spontana (jedan s 5 tj. i dva s 18 tj.). Doc je rekao da stanem mj.-dva pred porod.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Za pokretačicu teme: selila sam na Trudnoću, jer Andol u trudnoći nije ekskluziva potpomognute.
    Imamo i puno "običnih" trudnica s iskustvom - vjerujem da ćeš ovdje dobiti više odgovora. Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

nisam baš sigurna koliko "obične "trudnice koriste andol ,s obzirom da je u rangu sa heparinom a s obzirom da sam potpomognuti slučaj postavila sam pitanje tu jer ipak je više mp trudnica koje su to pile zbog prijašnjih pobačaja ..ali svaki odgovor mi je dobrodošal ..meni je preporučen do kraja trudnoće ..1 tabl od 100 mg dnevno ..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da se sa Andolom mora prestati negdje cca oko 34 tjedna trdunoće ako se ne varam jer utječe na zatvaranje nečega kod djeteta....ne mogu se sad sjetiti, ali nešto na tom tragu....

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bilo je to pred 10 god. pa se najbolje ne sjećam, al čini mi se da sam ja stala u 32. tj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •