Pokazuje rezultate 1 do 50 od 148

Tema: Setnje s bebom -- kada i kako

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno tipf

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Americka djeca idu van... odmah. Najvjerojatnije direktno iz rodilista u shopping centar. Bosih nogu usred zime.
    zato se i zovu američka djeca pogotovo ona koja sa 0 godina imaju aston martine i ostale stvari..

bambus99, teško se oglušiti na te priče.. svaki dan nešto novo... dođe mi ponekad da odem i da nastavim sama, već sad imam osjećaj da ću nakon nekog vremena od poroda otvoriti temu "upomoć- svi mi sole pamet, a ja želim sama..."
    evo i jutros me tetka zvala, prvo da me pita jel još nisam otišla u bolnicu, a drugo da jesam razmišljala o otvaranje dječje štednje kad se beba rodi, jer kud ću ja s tolikim novcima koje beba dobije... ja luda ko šiba (sigurno ću dobit milijune, sve sam sama opremila sa svojim novcima i tako će biti i dalje, ko da ja gledam sad da ću novce dobivati... najbitnije mi je da je Noić zdrav i da s njime bude sve u redu, pošto ja u zadnje vrijeme malaksam do kraja...)

..srecica oprosti, opet sam OT otišla ali kad mi se poklopilo baš ovaj poziv jutros..

da se vratim na temu, ja mislim isto da ću suditi po sebi, i da ću čekati na dužu šetnju dok ja za to budem sposobna, sada se gegam ko patkica, i samo sam u autu, jer svaki deseti korak koji napravim moram stat i otpuhnut.. ko zna kak će bit poslije poroda.. a prije šetnje uvijek postoji dvorište, i ljuljačka u dvorištu i velika terasa, pa ćemo tu biti na svježem zrakiću...
    Posljednje uređivanje od andynoa : 14.03.2011. at 09:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •