Pokazuje rezultate 1 do 50 od 148

Tema: Setnje s bebom -- kada i kako

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj sunce moje malo prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam nakon 14 dana izašla s bebicom van (8 dana u bolnici + 7 dana doma) i to u prosincu.
    kratka šetnja do mojih.
    osjećala sam se spremno i da mogu, ali bome kad sam krenula prema doma, počela me boljeti rana od CR, i jedva sam došla do doma (za prvi šetnju očito sam se preračunala).
    bila je lijepa zima, i išli smo svaki dan vanka.

druga beba nam dolazi početkom rujna, pa se nadam odmah u šetnju.
    a ako opet bude CR? i opet budeš imala iste probleme, ja ti ne bi preporučila šetnju, možda malo oko kuće, ovisno o tome kakvo ti vrijeme bude...

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    a ako opet bude CR? i opet budeš imala iste probleme, ja ti ne bi preporučila šetnju, možda malo oko kuće, ovisno o tome kakvo ti vrijeme bude...

kako mi se zbog kratkog razmaka među T "smiješi" CR, mislim da ću te prve šetnje odraditi s nekim, neću solo.

željana02- meni se nisu usudili doći (osim naravno baka i deda) jer sam to obznanila unaprijed da ne planiraju dolazak dok se ne oporavimo.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

željana02- meni se nisu usudili doći (osim naravno baka i deda) jer sam to obznanila unaprijed da ne planiraju dolazak dok se ne oporavimo.[/QUOTE]

volim procitati ovakve lijepe postove......imam dovoljno i godina, i dugacak jezik da me smatraju ozbiljnom i da se ne salim...vec sam sve obavijestila, ali nije mi uopce problem ponoviti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •