Pokazuje rezultate 1 do 50 od 148

Tema: Setnje s bebom -- kada i kako

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ovako, kod pedijatrice si ponesi i robicu za presvući, za slučaj da iscuri iz pelene - osim toga, ovo što si navela je okey.

A u pogledu šetnje, ovak dok ti je mali ne treba ti gotovo ništa. Evo mi smo sljedeći tjedna dva mjeseca i nosimo (uz odjeću koju ima na sebi, pamučnu kapicu ako puše i laganu pamučnu dekicu s kojom se pokrije) samo gazu ako slučajno bljucne. Zasad još spava u šetnjama, no mislim da ćemo mi uskoro počet furat neke igračkice koje pjevaju, kad mama sjedne na kavu s frendicama, ako se mali probudi da se zabavlja

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako, kod pedijatrice si ponesi i robicu za presvući, za slučaj da iscuri iz pelene - osim toga, ovo što si navela je okey.

A u pogledu šetnje, ovak dok ti je mali ne treba ti gotovo ništa. Evo mi smo sljedeći tjedna dva mjeseca i nosimo (uz odjeću koju ima na sebi, pamučnu kapicu ako puše i laganu pamučnu dekicu s kojom se pokrije) samo gazu ako slučajno bljucne. Zasad još spava u šetnjama, no mislim da ćemo mi uskoro počet furat neke igračkice koje pjevaju, kad mama sjedne na kavu s frendicama, ako se mali probudi da se zabavlja
    ne mogu dočekati te šetnje vjeruj mi.... strah me sad ga izlagati previše vanka jer je vrijeme varljivo strašno... sad sunčano, sad toplo, sad hladno, a i premali mi je za šetnju i kavicu... ali uskoro će i to biti....

zasad se malko sunčamo na terasici i idemo samo kad ovako ko danas nužno trebamo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •