Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
Jedna poznanica prekjučer šeta u kolicima po vjetru svoju 1,5 mjesečnu bebu u kolicima. Ako se dobro sjećam- bez kapice. Jesam li baba ili je to ipak prerano bez obzira što je ljeto???

Naša druga beba će biti prava zimska mezimica i sigurno neće ići van prije 3 mjeseca starosti, a i tada će biti uvjetovano vremenom jer će biti veljača.
Ovakvi komentari na druge mame su meni strašni. Ovime doslovno govoriš da je ona majka koja se ne zna brinuti za svoje dijete.

Hodala sam tako sa malcem u slingu i neka baba me potiho prokomentirala da to sigurno nije zdravo i da mu unistavam kicmu. Time je, iako joj tvrdnja nije točna, rekla da sam losa majka koja ne pazi na svoje dijete. To isto i ti radiš prema majci koja djetetu nije stavila kapicu. Kakva kapica po ovakvoj vrucini? Jos u kolicima ..

A ovo da ti dijete 3 mjeseca nece udahnut friski zrak je smijesno.. Rodila sam u prvom mjesecu i maleni je bio na zraku vec sa tjedan dana. Dobro sam ga zamotala i svaki dan po minutu duže vodila van. I evo , već preko 6 mjeseci mu ni jednom nisam mjerila temperaturu, kamoli da je bio bolestan..