Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Sigurnosna rješenja za vrata i prozore

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam to kupila u TL i jaaaako se tesko odljepi, uz to su mi se 2 odljepila tj. odljepila se plastika od onog ljepljivog dijela pa sam morala s onim super ljepilom nekoliko puta ljepit nazad. Uz to mi je pukla ova plastika u sredini isto na 2 komada. Sad mi jos 3 stoje po kuci koje ne mogu odljepit a nicem ne sluze.
    Vidis, ja sam onaj za wc krivo nalijepila pa sam nakon par dana bez problema skinula i stavila drugi na bolje mjesto. Na frizideru stoji vec godinu dana, nista nije puklo a mala svako malo pokusa otvoriti frizider i cupa vrata... Jesi probala zagrijati dobro fenom pa odlijepiti? Vecina tih ljepila popusti na visokim temperaturama...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis, ja sam onaj za wc krivo nalijepila pa sam nakon par dana bez problema skinula i stavila drugi na bolje mjesto. Na frizideru stoji vec godinu dana, nista nije puklo a mala svako malo pokusa otvoriti frizider i cupa vrata... Jesi probala zagrijati dobro fenom pa odlijepiti? Vecina tih ljepila popusti na visokim temperaturama...
    Hm...ja sam ljepila na drvo, mozda je u tome problem... Odljepila sam samo jedan u kuhinji i to s jaaaaako puno namakanja i zaljevanja raznim kemijama te jaaako njeznim odvajanjem pomocu noza.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •