Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Perilica rublja/Ariston

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Perilica rublja/Ariston

..ovako...imamo perilicu rublja Ariston i u par navrata sam primjetila da na kraju pranja u posudici za omekšivač ostaje vode i to puna posudica.....hmm..neznam odakle to? :/

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ni ja, ali meni se to događalo sa starom perilicom (eletrozetta), a s novom (ariston) ne. ja se nisam obazirala, tj. istresla bih vodu poslije pranja i to je to. nije joj naštetilo, još uvijek radi.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..malo podizem.

Početno

očistri si škulje kroz koje ide omekšivač

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...ahhh,očistila ja te škulje ali niš pa niš..kao da mašina ne uzima uopće omekšivač.....bo?uhh.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..upravo ocistila i filter,bio čist.ništa.Ima li neka od vas za muža servisera mašina za rublje? -kao da perilica uopće ne uzima omekšivač.....na kraju ću je rastaviti kao oni u crtiću "A je to"..tn tn tntnrnttntnnnnn.....ehhhhh..... "

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

bejbe, netko ti je odgovorio...
    izvadi posudicu u koju stavljaš prašak i omekšivač i operi ju i dobro očisti. pored toga očisti od ostataka praška i omekšivača i dio mašine u kojem inače stoji ta posudica...
    to ti je to..
    nemoj radi toga zvat majstora, naplatit će ti dosta za nešto što ti sama možeš napraviti (a te novce možeš bolje potrošiti). mene je jednom jedan našpotao radi toga jer, kao, od vlasnika se očekuje da se pobrine za to...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..e ipak je mystery riješena.nakon čišćenja filtera omekšivač nestao,mašina ga ipak potegla.fala bogu!!! sada mi je opet rublje miriššljavoooo, he he

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav!! Molila bih vas ako netko zna da mi pomogne. Uselili smo u stan u kojem je perilica/susilica rublja ariston,a nemamo upute. Kako da ju ukljucim da pere??

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj diana :) prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!! Molila bih vas ako netko zna da mi pomogne. Uselili smo u stan u kojem je perilica/susilica rublja ariston,a nemamo upute. Kako da ju ukljucim da pere??
    Nađi preko googla tko ih servisira ili je zastupnik i pitaj ih za upute. Ja sam tako već dva puta. Jednom su mi poslali poštom, a drugi puta na mail.
    Ili uguglaj šifru mašine, možda već ima na netu upute.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a koja je to mašina?
    mislim, koji model?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

a koja je to mašina?
    mislim, koji model?
    evo ovaj je model - AVL 129 EU (1200 o/m).
    ma stvar je u tome sto sam ja danas nesto kao pokusala to ukljuciti da pere,ali naravno posto nemam upute krivo sam nariktala i prala je 5 sati i nije nis oprala i moj dragi kak je bio sam doma samo ju je iskljucio iz struje i tak ostavio..i kaze da je u kupaoni bilo pare i 100 stupnjeva...i sad to mene ceka dok se ne vratim s posla da ukljucim a neznam...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tu imaš upute ne engleskom, nadam se da će ti pomoći http://www.ariston-es.com/ariston/_p...1_UK-DE-SK.pdf

ja nemam kombiniranu, imam samo perilicu, i stvarno je jednostavna za uporabu. jedino što su gumbići na talijanskom pa možda nije svakome jasno što piše na njima

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

joooj hvala ti puno!!!! spasila si me ))) sad kad dođem doma s posla vidjet cemo kako ce to sada ispast nadam se da nece prat 5 sati bez ucinka heheh
    javim kak je proslo hvala jos jednom!

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da se ja ukljucim:

imam upute (negdje) ali vidim da nas ima jos kojima masina doslovno ZAKUHA kada pere na 90.

kupaona puna pare, voda se cjedi po plocicama, čak se u onom gumbu za okretanje papiric sa uputama smoci.

neznam.nije mi jasno.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    da se ja ukljucim:

imam upute (negdje) ali vidim da nas ima jos kojima masina doslovno ZAKUHA kada pere na 90.

kupaona puna pare, voda se cjedi po plocicama, čak se u onom gumbu za okretanje papiric sa uputama smoci.

neznam.nije mi jasno.
    ma daj?!
    jel to samo mašina ili kombinirana?
    meni se to još nikad nije dogodilo. stvarno sam zadovoljna s njom kuc kuckuc u drvo

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

evo curke moje,posto sam sinoc dosla kasno s posla nisam se ipak usudila ukljuciti ju da pere jer sam se bojala da zakuha opet dok pere a ja da ne zaspim u međuvremenu jer je stvarno tiha i ne cuje se bas dok pere kolko sam skuzila ) uglavnom kad sam dosla doma i izvadila taj neuspjeli i neoprani ves (sva sreca da je bilo svega par stvarcica,nije bila puna masina) imala sam i kaj vidjet,ono sok!! gacice i potkosulje su bile toliko unistene da na gacicama su sve lastike izasle,a potkosulje i gacice su se mogle razvuc ko zvaka cak i one koje nemaju elastina u sebi vec su 100%pamuk... ajme katastrofa i to nove svega 2-3 potkosulje su ostale normalne. i sada sve sam izbacila van (nesto za smece naravno!!) ovo sto se da spasiti cu danas probat staviti prat ponovo. moram jos dobro prouciti ove upute sa linka sto si mi dala puntica,usput jos jednom havala ti. iako ako neko ima volje a zna nek mi onak laicki objasni kaj stisnem za pranje jer me tak strah da cu opet zeznut nekaj i ostat bez robe!!! )

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ma daj?!
    jel to samo mašina ili kombinirana?
    meni se to još nikad nije dogodilo. stvarno sam zadovoljna s njom kuc kuckuc u drvo
    kombinirana.a sušenje mi i nije bogznašto.mada -bila je fakat povoljna pa se necu zaliti.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    kombinirana.a sušenje mi i nije bogznašto.mada -bila je fakat povoljna pa se necu zaliti.
    pa da, zato i pitam
    kuma ima ariston kombiniranu, iako sam joj lijepo govorila da joj je bolje da ne kupuje kombinirane (dugogodišnja sam nezadovoljna korisnica takve, bivša na svu sreću LOL)

@Diana moja je vrlo jednostavna. na gumbu za program izabere npr. bijeli veš, temperaturu automatski namjesti na 60. na drugom gumbiću je možeš spustiti na manju (ne može na veću ako za to program nije predviđen), na trećem gumbiću namjestiš broj okretaja, tj. spustiš ga ako ti je previše (ja gotovo nikad ne koristim na najvišem broju). na tom programu perem i bijelo i šareno koje je dosta prljavo (samo onda spustim temperaturu na 50).
    za ostali šareni veš odaberem program za šareno.
    za ono što se pere na 90 (rijetko koristim) odaberem program koji se zove pamuk. i smanjim centrifugu.

funkciju super wash koristim samo kod stvarno jako prljavog rublja. nisam je koristila više od par puta u te 4 godine koliko je imam. (dosta dugo pere)
    funkciju easy iron isto ne koristim. jer stvari koje se teže peglaju bacim u sušilicu koja ih omekša pa se lakše peglaju

često koristim gumb za kasno paljenje LOL Uključim navečer da počne prati pred jutro.

super mi je program za pranje košulja. ako često nosite košulje to je genijalan program.

najmanje sam zadovoljna s programom za pranje perja, jer uzima ipak premalo vode pa se dogodi, ako se pretrpa mašina, da se pere na suho. to riješim tako da dodam još malo vode ručno

kad smo kod pretrpavanje mašine...ja se ne mogu kontrolirati, utrpam koliko god stane Do sad još nisam imala problema s tim pa se pravim da je to ok

ide mi na živce što, kad je centrifuga na najjačem mašina malo zaluta po kupaonici. ništa strašno, ali me ipak živcira, jer, pomakne se pol centimetra-centimetar i onda upadne u fugu pa počne ludovati jer nije u ravnoteži. a ispod imam onaj neki gumeni tepih, koji očito ne pomaže previše kad se svejedno može pomaknuti. možda je to do mog pretrpavanja, ne znam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •