Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: zabranjuju se podne puzle

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto su vam uopce potrebne te strunjace i spuzve? NIsam ih nikad koristila, pa ne kuzim bas svrhu.
    Mozda da umjesto toga kupite neki od onih tankih madraca, zapravo, nisu to madraci nego ono sto se stavi na madrac. Kao štepdeka, samo madračasto.
    ni ja im ne kužim svrhu, dok su mali i ne pužu, ok im je deka ili baby gym ,kad počnu puzat, ionako neće bit na ograničenom dijelu puzzli

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto su vam uopce potrebne te strunjace i spuzve? NIsam ih nikad koristila, pa ne kuzim bas svrhu.
    Mozda da umjesto toga kupite neki od onih tankih madraca, zapravo, nisu to madraci nego ono sto se stavi na madrac. Kao štepdeka, samo madračasto.

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    ni ja im ne kužim svrhu, dok su mali i ne pužu, ok im je deka ili baby gym ,kad počnu puzat, ionako neće bit na ograničenom dijelu puzzli

mi smo ih koristili za vježbu i to smo počeli jako rano ( bio je hipotoničan i imao je torticolis ). Prvo smo pokušavali na dekici, ali ona se frkala.
    i što da mislim nakon gornjeg linka ............stariji ima AD i astmu, a mlađa AD i bronhitis

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •