Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: beba izgubila na težini!!!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno beba izgubila na težini!!!

help!
    beba mi ima 8,5mj,prije mjesec dana je težila 9,5kg,sad sam je vagnula i ima 9100g,jede normalno kao i do sad(još uvijek dojim na zahtjev),nadohranu papa 1 obrok dnevno,pa mi nije jasno zašto je pala na težini? imate li i vi sličnih iskustava ili da odem pedici?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Možda je i vaga druga, možda se pokakala prije, ali možda bi bilo najbolje pitati savjet pedijatra, pa si na miru.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na istoj vagi je vagana?

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da, na istoj vagi je vagana.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U toj dobi je prirast dosta manji nego u prvih pola godine. Može biti da si malo pogriješila u vaganju. Ako jede normalno i zdrava je, mislim da se ne bi trebala brinuti... možda da nazoveš pedijatricu i pitaš je li potrebno kontrolirati. Za svaki slučaj.

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ako ti je mozda bila bolesna, moze pasti na tezini.
    Nas malac se vec 4 mjeseca vrti oko 9kg. Imao je gripu, pa mu je tezina malo pala. Sad mu je opet narasla, ali sitno. Pedijatar nije tome pridavao vaznost.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bila je malo šmrcava i kašljucala je,ali nisam primjetila da išta manje jede nego inače. ništa,zvat ću sutra pedicu pa da budem na miru...
    btw hvala vam cure...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da to sada nije više toliko zabrinjavajuće kao kad gubi u prvih par mjeseci

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Isto nam se desilo, na vaganju sa 7 i po i 8 i po meseci ista kilaža (8900g), pedijatrica nije pokazala zabrinutost, kaže dešava se kad rastu zubići a i beba je dosta aktivnija u tom periodu (kod nas se puzanje desilo baš u tom periodu). Jel joj se povećala visina, mi smo za tih mesec dana narasli 5cm. Kako god, meni se ne čini kao nešto zabrinjavajuće.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

neznam visinu nismo se u kratko vrijeme mjerile,ali nosi veličinu odjeće br.80. do sad je bila vrlo bucmasta beba,a sad sam primjetila da više nije toliko bucmasta pa sam je zato stavila na vagu... no sve u svemu,zvala ja jutros pedicu i rekla mi ako je beba zdrava,ako papa ko i do sad nema razloga za paniku...joooj,hvala Bogu!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •