-
beba izgubila na težini!!!
help!
beba mi ima 8,5mj,prije mjesec dana je težila 9,5kg,sad sam je vagnula i ima 9100g,jede normalno kao i do sad(još uvijek dojim na zahtjev),nadohranu papa 1 obrok dnevno,pa mi nije jasno zašto je pala na težini? imate li i vi sličnih iskustava ili da odem pedici?
-
Možda je i vaga druga, možda se pokakala prije, ali možda bi bilo najbolje pitati savjet pedijatra, pa si na miru.
-
Osoblje foruma
-
da, na istoj vagi je vagana.
-
U toj dobi je prirast dosta manji nego u prvih pola godine. Može biti da si malo pogriješila u vaganju. Ako jede normalno i zdrava je, mislim da se ne bi trebala brinuti... možda da nazoveš pedijatricu i pitaš je li potrebno kontrolirati. Za svaki slučaj.
-
Ako ti je mozda bila bolesna, moze pasti na tezini.
Nas malac se vec 4 mjeseca vrti oko 9kg. Imao je gripu, pa mu je tezina malo pala. Sad mu je opet narasla, ali sitno. Pedijatar nije tome pridavao vaznost.
-
bila je malo šmrcava i kašljucala je,ali nisam primjetila da išta manje jede nego inače. ništa,zvat ću sutra pedicu pa da budem na miru...
btw hvala vam cure...
-
Mislim da to sada nije više toliko zabrinjavajuće kao kad gubi u prvih par mjeseci
-
Isto nam se desilo, na vaganju sa 7 i po i 8 i po meseci ista kilaža (8900g), pedijatrica nije pokazala zabrinutost, kaže dešava se kad rastu zubići a i beba je dosta aktivnija u tom periodu (kod nas se puzanje desilo baš u tom periodu). Jel joj se povećala visina, mi smo za tih mesec dana narasli 5cm. Kako god, meni se ne čini kao nešto zabrinjavajuće.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma