Mi imamo tapisone u svim prostorijama osim naravno radni dio kuhinje/blagavaona/kupaonica. U dnevnoj i hodniku koji je povezan sa dnevnom te manjem hodniku koji se nastavlja na ovaj prvi je isti tapison. U našoj spavaćoj je drugačiji i u dječjoj sobi je dječja tema. Ovaj koji je u dnevnoj je Baltin, u spavaćoj i dječjoj su neki manje kvalitetni i jeftiniji od Balte. Inače ovaj u dnevnoj je stavljen prošlo ljeto, a ovi drugi prije 6-7 godina. Jako sam zadovoljna sa baltinim tepisonom (http://www.tepih-centar.hr/wp-conten...ini_FR_AB1.pdf - druga stranica predzadnji red zadnji desno 640) - impregniran je i ako nešto kapne samo sa vlažnom maramicom pokupim, ne upija se u vlakna. Znam da ih ima u tepih centru, iako sam ga ja nabavila direktno od dobavljača jer mi je tako bi jeftiniji jedno 30tak%. Inače na rubove mogu ići lajsne odnosno tapison ide ispod lajsni, možeš ga rubiti...ovisi o ukusu. Ja ovaj Baltin nisam rubila već je sjeo točno uz rub lajsne od parketa. Mislim da imam negdje fotku sobe - mogu ti mejlati ako hoćeš vidjeti kako izgleda. Tapisona imaš more...Vorverkovi su prekrasni-prije su u KIKI imali njihove uzorke - ma mrak, ali skupi do bola....Održavanje je usisavanje, nema brisanja parketa/laminata..dobar usisavač i to je to...nema mucica prašine...