-
došla sam samo pozdraviti svoje supatnice
nažalost nisam vidjela ovaj topic kad je otvoren, bilo bi mi lakše da sam mogla popričati s nekim tko je prošao isto što i ja
ja sam uz preeklampsiju i hellp sindrom imala i odljuštenje posteljice, rodila sam u 32. tjednu, jedva smo preživjele i beba i ja
budući da mi je ovo drugo dijete, ne mislimo nikako ići svjesno na treće (jedino nam se može "dogoditi" jedna "durex beba"
), preriskantno je
nažalost,jer sam uvijek nekako sanjala da ću jednom imati troje djece...
što se simptoma tiče, ja sam ponekad imala grozne glavobolje, ali su uvijek bile povezane sa stresom na poslu pa im nisam pridavala previše pažnje
veče prije poroda sam se osjećala jako umorno, i osjetila sam laganu bol sa lijeve strane rebara koja je ubrzo prestala pa sam je i zaboravila i otišla spavati
probudili su me blagi bolovi u trbuhu, kad sam otišla na wc shvatila sam da krvarim, u nakon sat vremena smo bili u rodilištu (morali smo prije zbrinuti starije dijete), detaljno su me pregledali (mokraća, uzv, pregled, tlak, krv) nabrzaka su mi dali inekcije za zaustavljanje poroda i razvoj pluća, prikopčali na ctg i čekali nalaze.
srećom, moja je tvrdoglavica odlučila da hoće van 2 sata od dolaska u bolnicu i tako nas obje spasila
, jer još nitko nije stigao shvatiti u koliko sam ozbiljnom stanju (znali su da sam loše, ali se čekala slobodna op. sala, sve su bile pune ) - na kraju sam rodila vaginalno u roku keks, sve mi je ostalo u magli, npr. uopće ne znam tko je sve bio uz mene, znam samo da su se sjurili doktori koji su upravo trebali početi jedan carski i da je omoćna rađaona bila prepuna
tek nakon poroda su mi rekli da sam uz preeklampsiju i odljuštenje posteljice imala i hellp i da me moj anđeo čuvar jako dobro čuvao
uh, morm ići, moja mala velika mrva je gladna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma