hvala bogu da nema novih "hellp trudnica"... jel ti to razmišljaš o trudnoći?Pandora prvotno napisa
ja eto u zadnje vrijeme intenzivno razmišljam o novoj trudnoći... naručila sam se kod svog ginekologa u 6mj na redovnu kontrolu pa ću porazgovarati i o tome, svakako ću otići kod dr.K. da vidim što ona misli i nakon toga ćemo donjeti odluku....
naravno da strah postoji ali, kako je Elinor rekla, valjda sam prošla dovoljno nesreće za ovaj život...
Hellp zapravo je komplikacija preeklampsije i zaista je jako rijedak... to što nas se par našlo ovdje na istom mjestu je zato što smo zapravo i tražile nekog sa sličnom iskustvom (bar ja)...
jednom sam sjedila na kavi i žena za stolom do mene je pričala o svom iskustvu... mislila sam da priča moju priču i odmah prepoznala da se radilo o hellpu... njena curica je preživila ali nažalost s teškim posljedicama...
bila sam toliko potresena i uzbuđena što postoji još netko s tim iskustvom da mi je i dan danas žao što joj se nisam obratila, ali bilo mi je neugodno priznati da sam "prisluškivala"
Meni je dugo vremena bilo potrebno pronaći nekoga tko zna o čemu pričam... imala sam sjećaj da ljudi misle "ma daj, sigurno postoji neki razlog, pa ne događa se to tek tako"... čak sam iz usta jednog ginekologa čula "da sam si sama kriva"![]()

Odgovori s citatom