-
Ružmarin
Imam poveliku grančicu ružmarina koja mi visi na kuhinjskom elementu. Potpuno je suha, no sigurna sam da je skupila prašinu pa mi je bed takav ružmarin stavljati u klopu.
Mogu li oprati iglice, ponovo ih osušiti, smrviti i koristiti kao začin?
Oprostite ako sam promašila pdf.
-
Možeš to napraviti, ništ se ne bi dogodilo, ali čemu?
Nikakav bed nije ovakav ružmarin staviti u klopu. Jedino ga trebaš oprati prije. Isto kao i lovorov list, recimo...
Ja takve grančice (oprane) stavim u bocu industrijskog jabučnog octa i za 2-3 tjedna da vidiš miline... Stavim i svježe kad imam, ali i suhe.
Ove suhe samo otkinem komadić koliko mi treba, properem i stavim u utrobu ribe kad se ista peče u pećnici, stavim ih uz meso, sve je isto, jedino ispirem od prašine prije upotrebe.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.03.2011. at 07:29
-
I ja ga samo isperem. Ponekad ni to
-
-
DA, to se čini kao najbolje rješenje, no jako se osipa pa kad u žurbi otkinem, hrpa završi na podu pa sam mislila sve odjednom riješiti.
Hvala na savjetima, cure!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma