-
sport - sportska igraonica
da li vasi klinci idu na nekakav sport i da li ima u Zagrebu nekakva sportska igraonica za tako male klince (2, 3 god),
Moj mali je jako ziv i obozava djecu, htjela bih da taj visak energije iskoristi u nesto korisno.
Cula sam za sportski vrtic u Gracanima, ali ne mogu naci na Internetu.
-
U Dubravi i Maksimiru djeluje neki strašan tip koji se bavi baš djecom, mislim da ima i tako male. Uglavnom, radi sve sportove, tri sata tjedno, njegovo je mišljenje da djeca moraju sve naučiti i isprobati, a kasnije će se već iskristalizirati u čemu su najbolji. Moj mali ide i prezadovoljna sam. Ima sve sportove s loptom, atletiku, klizanje sad, pa plivanje, svaki put nešto drugo. A mame kod njega idu na aerobik! Eto, ako ti nije daleko dat ću ti broj njegovog mobitela. Eh, da, 250 kn mjesečno.
-
Imaš na kineziološkom faksu. Gimnastika, baš za tako male- svi ju hvale.
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
Lutonjica prvotno napisa
gdje je kineziološki?
DIF
-
Osoblje foruma
pa znam, ali nemam pojma di je DIF
-
Osoblje foruma
kraj studentskog doma na savi
-
-
Više se ne zove DIF - i ja sam se morala koncentrirati na novi naziv. Da, blizu doma na Savi i Mladosti.
-
Bomballurina, može meni broj plizzz
-
Moji idu na karate u Miškecov prolaz (bivši Balkan). Primaju od 4, ali i sa 3 mogu doći na probu 2 sata besplatno. Inače je cijena 150kn. Moju Iricu su primili sa točno 3 i jako sam zadovoljna. Na gimnastiku u Sokol (kod HNK) primaju od 3,5 ali i ranije ak mu ide - tamo je 200kn. 8)
-
Osoblje foruma
Bamballurina,i ja bih broj molim.
-
Poslala sam Ivi pm, al nešto valjda pošlo krivim putem.
Dakle, ponovit ću sve. Tip ima igraonicu u Grižanskoj, ako poznajete Dubravu, ali znam da još radi u par školskih dvorana u Dubravi i Maksiću. Dok je bilo lijepo vrijeme, sastajali smo se na Sveticama, a sad, ako nije klizanje ili plivanje ili u dvorani ili u igraoni. Tri puta tjedno, sad do sat i pol za 250 kn mjesečno, meni je ok. S time da se stvarno trudi. Čak im je i tulum za Božić napravio (s oriđiđi stvarima iz Dubrave - Sve lakooo kaaad si mlad). Ovaj tjedan je na skijanju.
Dakle, Siniša 098 725934
-
Osoblje foruma
Puno hvala,imam klinca punog energije koju treba usmjeriti.Čak mi je i pedijatrica(vrlo dobar poznavatelj njegovog karaktera )prepolučila da ga damo na neki sport i to muškom treneru. :D
-
evo da malo azuriram ovu temu.
meni Dubrava ne odgovara, vise centar ili sjeverni dio grada, pa sam tako jednom vozeci se s posla vidjela igraonicu /vrtic u ul. grada Mainza - Zirafa.
Imaju sport jednom tjedno 150 kn. Planiram ici
-
Postoji u Zagrebu i Športski vrtić "Zagi". Ne znam koje dobi primaju najmlađe, ali u sklopu našeg vrtića u Samoboru vidjela sam već stare od 3 godine.
Vježbaju negdje na Velesajmu. Uče ih opčenito o svim športovima, ali i športskoj kulturi navijanja.
Pogledajte na ovoj adresi: www.zagi-sport.hr.
I cijena je pristupačna, 180,00 kn, ako redovito dolaze.
-
Osoblje foruma
Našli smo obavijest u vrtiću...
"Nogometni Centar Maksimir"PROGRAM UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE
Zastupljene sportske aktivnosti:
1.atletika
2.sportska gimnastika
3.odbojka
4.nogomet
5.borilački sportovi
6.košarka
7.rukomet
Donja dobna granica.4,5 g.
Cijena:250 kn
Tjedni br.sati:3 sata tjedno
LJubazna gospođica sa kojom sam razgovarala kaže da je osoblje stručno i educirano i da rade na 15 lokacaija u gradu.
Informacije i prijave su na broj: 095/9040591 od 29.svibnja 2006.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma