Ne znam jel bila već ova tema, ali noćas sam pukla. Krenula sam čitat tu na forumu detaljno temu o motoričkom razvoju beba, jer mi je pedijatrica rekla da vježbam nešto s malim, za što su mi cure na temi rekle da nema potrebe (i ja sam tako mislila), pa sam htjela sve detaljno proučit da se oboružam znanjem.
Čitajući tako temu, počela sam googlat neke pojmove i informacije i na kraju izludila jer prema nekima dijete mi ne napreduje dobro s mjesec dana, a prema drugima je savršena beba (sitan primjer nesavršenosti: jučer je više puta stiskao šakice u fige, negdje piše da s mjesec dana to upućuje na xy stvar, drugdje da je to normalno prva dva mjeseca, pa sam xy slučaj krenula googlat i tako dalje i bliže). Uglavnom, malo pomalo naišla na tonu proturječnih informacija, sve od 'kakti' stručnjaka, i kad sam hranila malog, zagrcnuo se više puta (ima začepljen nosić trenutačno, pa i hrče dok spava), a budući da sam u tim svojim surfanjima naišla i na probleme s disanjem i svašta nešto povezano s tim, toliko sam se isprepadala da kad sam legla nisam mogla nikako zaspat nego sam ga samo slušala kako diše.
Inače sam skulirana oko bebe i ne dižem paniku bezveze, ali su me ta silna iščitavanja ubila u pojam. Danas sam odlučila da čitam dalje ništa, no ne znam koliko ću se uspjet suzdržat
Jel se i vama dogodilo da vas brojne informacije zavedu na krivi put i zabrijete neke horror priče i kako ste se uspjele skulirat? Mislim da ako kažem mm-u kako sam provela noć, da će mi oduzet laptop![]()