Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: debilnost muških tv-likova

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno debilnost muških tv-likova

U sve više reklama,serija,a u zadnje vrijeme i crtića se provlači zajednički lajtmotiv o muškoj figuri koja je glupasta,nesposobna,poludebilna ili u najmanju ruku nespretna i smiješna. Ono, "glupi tata" koji ili ne kuži što se zbiva oko njega ili samo kao pesek sluša naredbe ili je totalno isključen pa povremeno se uključi i bubne nešto glupo.

(O tome sam počela intenzivnije razmišljati kad je moj malac kao trogodišnjak počeo uz osmijeh od uha do uha koristiti izraz "šašavi tata").

Ne znam što je pozadina toga.
    Zanima me jeste li to primjetile i kako to doživljavate.

Imam neke svoje teorije, ali sve mi zvuče kao teorije zavjere .

p.s. umorna sam ko pas i koji god sam naslov smislila, niti jedan mi nije zvučao dobro, pa može i promjena naslova, samo da se skuži što sam htjela reći...uff..

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Trenutno sam u takvom stanju, da bih se mogla glat složiti sa tom neutemeljenom tvrdnjom. Al protumačit će me kao muškomrsca, a ja to nisam.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Postoje samo dvije vrste reklama - koje privlače pažnju estetikom (rijetke su) i koje privlače pažnju iritiranjem (ova opisana je iz te vreće). Ne znam baš ima li to veze s muškim rodom, prije bi imalo veze s nekakvim marketinškim istraživanjima kako ljudi reagiraju na reklame.... (Inače, ne znam, ne gledam baš televiziju, a pogotovo ne reklame...)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prije da se radi o debilnosti svih likova

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

i ja sam primjetila to u pepi, pa smo ju jako prorijedili.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ma da, Pepa ima šašavog taticu!

Niti ja nisam mogla vjerovati na koji ga način prikazuju,
    ne samo da ispada nespretan i ništa ne zna nego ispada i glup, tj. najgluplji lik u Pepi.
    I to MORA da neki isfrustrirani ženski lik stoji iza tog scenarija ,
    ne znam kako da si to drugačije objasnim.

I moja E kaže svojem tati šašavi tatica.
    Ok, u tome se slažemo

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sva sreća pa ne gledamo Pepu!

Mene reklame iritiraju pa ih ne volim ni gledati...Rijetko koja m se svidi.
    Jedna od glupljih mi je ona erste brzi krediti. Božesačuvaj!
    Posljednje uređivanje od ana.m : 17.01.2011. at 21:15

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni su muškarci opčenito postali polu "debilni". Mrzim smotane i slatke frajere.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lea voli Peppu ali voli bome i svoga taticu i on joj je number one

Meni je isto grozno i ružno kako sprdaju tatu u Peppi, i to smo višekratno prokomentirali, no čini mi se da to Leu baš i ne dira.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su muškarci opčenito postali polu "debilni". Mrzim smotane i slatke frajere.
    evo Roze, evo zapleta!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Apropo debilnih muškaraca, dajte pogledajte ove idiote koji gostuju u Latinici, ajme, radije ću gledat Beavisa i Buttheada nego ovaj jad i čemer.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Sva sreća pa ne gledamo Pepu!

Mene reklame iritiraju pa ih ne volim ni gledati...Rijetko koja m se svidi.
    Jedna od glupljih mi je ona erste brzi krediti. Božesačuvaj!
    Da. To je sad valjda neka nova fora: kako je dobro imati nešto sa strane, nešto na brzinu, ko njihov kredit. I to bi trebalo biti simpatično. Ma hajde!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kako je sve u oku gledatelja...Ja uopce nisam u Peppi vidjela omalovazavanje tate nego mi se bas svidjelo to da i tata zna biti u kuhinji, kao pravi veceru, a mama za racunalom. I bas me se dojmilo to sto idu suprotno stereotipima, mama bolje tumaci mapu od tate, mama vozi i sl.

Morat cu malo pazljivije pratiti drugi put.

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pepa mi je jedan od najboljih crtaća za male.
    tata je simpatičan i dobroćudan, zar bi trebalo da viče i nadmudruje se s detetom od 5 godina da bi dokazao svoju superiornost i "nedebilnost."

a tačno je da se u medijima forsiraju zbunjeni, slatki, naivni tipovi.

svi kopiraju jedni druge, mačo men više nije u modi.
    Posljednje uređivanje od Hajdi : 17.01.2011. at 22:36 Razlog: napisala da pepa ima 50 godina

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I moj dojam je vise bio kao kod Hajdi, da je tata bas faca jer je topao, malo i nespretan, pa sta, onako prikazan realno, ljudski, tj. svinjeci...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, ali tatu zovu 'šašavi tatica', lozinka im je 'tatin debeli trbuh' (iako tata prosvjeduje), općenito stalno komentiraju tatin debeli trbuh i to koliko tata jede, zakopaju tatu u pijesak na plaži i onda ga zaborave .. sve u svemu, tata im je predmet sprdnje, klaun, meni se ne sviđa takav odnos u obitelji da jedan član služi za sprdanje.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ali tatu zovu 'šašavi tatica', lozinka im je 'tatin debeli trbuh' (iako tata prosvjeduje), općenito stalno komentiraju tatin debeli trbuh i to koliko tata jede, zakopaju tatu u pijesak na plaži i onda ga zaborave .. sve u svemu, tata im je predmet sprdnje, klaun, meni se ne sviđa takav odnos u obitelji da jedan član služi za sprdanje.

Tako je Mima, mislim, zakopaju tatu u pijesku na plaži i idu doma, da li su sve uzeli i odu, a tata ostaje zakopani u pijesku, mislim...
    Ili idu na kampiranje, jedva postavi šator i onda gdje će on spavati jer nema mjesta, gdje drugdje nego vani i naravno padne kiša i ode on u auto...
    Tata ne zna popraviti kompjutor, pa ajde najveći domet znanja mu je ugasiti i upaliti kompjutor.....
    To nije niti slatko niti simpatično....i još milion toga, čisto sprdanje.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj eda prvotno napisa Vidi poruku
    I moj dojam je vise bio kao kod Hajdi, da je tata bas faca jer je topao, malo i nespretan, pa sta, onako prikazan realno, ljudski, tj. svinjeci...
    ??

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ovo realno se odnosi na to da prikaz nije crno bijel, tata ima mana i vrlina, odlican otac, mudar, ali istovremeno i malo "smotanjcikast". Sta vi nemate takvog u svojoj okolini?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja nikad nisam gledala tu peppu, nisam imala pojma da je tata kontroverzan moram ju čim prije pogledati

rosa, osim peppe, na koga si ciljala? meni sad nijedan ne pada na pamet, pa ne znam ti odgovorit. odnosno, nisam primijetila tu pojavu, al dobro, u zadnje vrijeme jako malo gledam tv, pa nisam baš mjerodavna. gledala u zadnje vrijeme kostelića, rukometaše, gospodare prstenova, pa nije ni čudo da nemam taj dojam, tu sve heroj do heroja

a roza groza, spajajući par topika, mene sad toliko zanima da bar sliku vidim tog tvog fatalnog mačo mena, da nemaš pojma

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

E sad cu stvarno sjest i debelo odgledati epizode Peppe jer meni fakat tamo nije bilo sprdnje. Padaju mi na pamet epizode gdje on organizira potragu izgubljenog predmeta, kako bi se peppa i brat mogli igrati detektiva, pa kako mami pripremi proslavu rodjendana s djecom, pa kako napravi papirnate brodice za svu djecu u parku i slicna kreativna rjesenja gdje se on meni pokazuje kao super roditelj, a bome i muz. Ali valjda ja naginjem tim nemacho tipovima i u zivotu i u crticima.

A ovo nepopravljanje kompjutera vise dozivljavam kao namjerno prikazivanje suprotno stereotipima gdje je otac taj koji valjda sve zna popraviti, a mama je u kuhinji. I sad jedan crtic gdje situacija nije takva. A ja u zivotu znam sve vise muskaraca koji ne znaju s odvijacem vec se zove majstor, tako da mi je i ovo u skladu s mojim realitetom.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nema to veze sa macho i nemacho tipovima.
    Meni je baš to ružno, što je on pokazan kao super roditelj i muž - a onda se iz takvog može i sprdati.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi nemamo ovdje tu Pepu, al iz vaseg opisa, nije li to preslikani i debelo ublazeni Homer Simpson?

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ajoj, zapleli ste se ... ja sam naivno plava, pa ne vidim nikada zavjeru, pa da mi i Osama bude susjed
    ma, tata pig je baš simpa lik,da malo nasmije djecu, da razbije stereotip oca kojeg nema kod kuće.. tata pig je uključen u odgoj, igru, vozi ih u igraonicu, igra se skrivača, valja po blatu, a to svi praščići vole...

a ak lovite neki dublji smisao reklama osim kako nešto što bolje i suplje prodati hodate u skliskoj i slijepoj ulici ....

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I meni je Pepa simpatična. Doduše nezgodno je kad Sunčica proširuje naučeno na cijelu obitelj pa kaže npr "šašavi dedica". Ali dobro je i imati primjer da ne treba sve kopirat što se čuje na televiziji.

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uplesti ću se i ja u temu! do nedavno nisam ni primjećivala "šašavog tatu" u Pepi, dapače, drag mi je taj crtić jer je jedan od rijetkih poučnih i bez nasilja. Sve do nedavno kad se u jednoj propovijedi na misi povukla tema kako nam je društvo u banani jer je baza svega (obitelj), uzdrmana. Tata, koji bi trebao biti glava obitelji, više to ne može biti jer da bi obitelj preživjela, potrebne su dvije plaće, a i djeci već u crtićima prikazujemo tatu kao nekog šašavca kojeg treba ismijavati.
    Sve skupa zvuči grubo, ali mislim da je čovjek u pravu!
    Ne mislim da žena treba s kuhačom biti doma kraj peći cijeli dan, ali temeljne vrijednosti za život se iznose iz vlastite obitelji i stvaraju na temelju iskustava iz prve obitelji!
    I kroz tu prizmu, da sve je više "šašavih tata" u svemu što serviramo djeci!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja uopće ne mislim ovako niti mislim da tata treba biti glava obitelji.
    U Peppi mi se sviđa što mama i tata nisu napravljeni prema stereotipima: siđa mi se što tata kuha, što je mama ta koja radi na kompjuteru i zna ga popraviti, a tata ne zna (i kod nas doma je tako).

Ne sviđa mi se što se iz tate ismjehuju i ružno ponašaju prema njemu, ne bi mi se to sviđalo u odnosu na bilo kojeg člana obitelji.

Tim više što onda, eto, ispada - aha taj tata je 'papak' pa se iz njega može sprdati. To baš kao da poništava ono što je dobro napravljeno sa nestereotipnim tatom.

Lea voli gledati Peppu, i gleda ju, i baš smo i MM i ja par puta spontano reagirali na taj crtić u stilu - joj, kako se oni ružno ponašaju prema tati!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

a roza groza, spajajući par topika, mene sad toliko zanima da bar sliku vidim tog tvog fatalnog mačo mena, da nemaš pojma
    He he ma bolje ti je da ti ne pokažem, ćemu da te mučim

Inaće od debilnih likova na TVu ja ubrajam sve one idiote iz kučanica, opčenito likove iz sit comova, pogotovo uvoda u anatomiju, a jedan od ljigavijih je Fraiser i Ross iz prijatelja!

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Možda je jedan primjer takvoga lika tata u seriji Malcom u sredini... a mama je Bog i batina u kući.
    Meni osobno je serija zakon i ne mislim da se u njoj omalovažava muški rod kao ni uloga tate u obitelji.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

...tat uzakopali u pjesku i otisli skoro doma...hahaha...sto sam se sada nasmijala...ma valjda se danas ocito zeli djeci prikazati oceve malo na drugaciji nacin...a ne onako tipicne stroge i glavne, kako se to nekad gledalo, moj je recimo bio jako strog pa kad gledam pepu sva sam zbunjena ahahah...slazem se da se mozda ipak maalko pretjeruje, ali isto tako tata u pepi je i jako domisljat kako je eda napisla..radi brodice od papira i jos puno toga...

Meni je osobno ljepsi takav tip koji se bavi s djecom nego onaj klasicni koje dodje doma s posla poljubi djecu u celo i kaze ajde sad pisati zadacu..al to su neke krajnosti, dalo bi se pepu crtic malo preurediti....recimo ja doma znam razmjestati ormare, porpavljati one drvene zastitne ogradice, farbati vrata, rastavljati onaj tricikl iz konzuma, dok ce on grah napraviti 1000 puta bolje od mene, al ne zato sto on to ne zna, jednostavno nekada radje to sam napravim jer mi je gust..al u globalu po svemu ovom ja imam pravog macho-a doma...al ono u Malcom u sredini me malo cudi, tata je preee smotan i "histerican", cudan...ko neka baka s poremecenim hormonima,a mam je pak preevisee Bog i batina, al mi je istodobno jako smijesna(ocito je samo u tom poanta), a sad koliko je to zdravo gledat hmmmm

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kad obično i jesu po kući debili, ko da su s marsa pali

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    kad obično i jesu po kući debili, ko da su s marsa pali
    A ćuj, kako koji

E. gleda Pepu i omiljena joj je, niti ja nisam primjetila to o tati,
    dok se naš tata nije počeo buniti i komentirati kako je tamo u većini slučajeva tata glup.

Šetnja livadom po magli i naravno tata se izgubi i najednom dum, zabije glavu o drvo...

Posude auto pun različitih tipkica i svi nauče koja je tipka za spuštanje krova samo tata tipka bezveze po svima i nikako da zapamti da se radi o crvenoj tipki...
    ......
    Ovo sa zaboravljanjem u pijesku je mom mužu bio vrhunac , ustao je iz fotelje i vidjelo se da ga je zasmetalo to kako se odnose prema tati i to što je uvjek tata najmanje pametan i od onda ne prestaje spuštati na temu Pepe.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    A ćuj, kako koji

Ovo sa zaboravljanjem u pijesku je mom mužu bio vrhunac , ustao je iz fotelje i vidjelo se da ga je zasmetalo to kako se odnose prema tati i to što je uvjek tata najmanje pametan i od onda ne prestaje spuštati na temu Pepe.
    ...
    zaboravila sam i ja napomenuti da je mooj poludio kad tata prascic nije znao kako upaliti kameru, ugasiti i sve ono ostalo u toj epizodi(dobro tu je i mama zakazala), posto je on sto se tice tehnike, majstor....
    Moram priznati da se podsmjehivao(onako ludjacki vise) kad se "sasavi tatica" nije zano orijentirati(posto je on tog misljenja da je muska orijentacija bolja od zenske, ali nije to jako daleko od istine), al ono s gumbom u autu mu je bio vrhunac..Inace nam mala ima sve crtice koji su bili u prodaji od pepe i redovito ih gleda na tv-u..nekad joj i na laptopu moram pustiti...bas ju obozava...tako da smo dobro utvrdili svaku epizodu i to po vise puta, jadan moj Mm ahaha
    Posljednje uređivanje od Pipi_pipi : 18.01.2011. at 14:18

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam dobila dojam da je tata-pig samo malo rastresen.
    Liči mi na mene i MM. Nije mi tu ništa uvredljivo, stvarno postoje takvi ljudi. To za info vama koje doma imate oštroumne, sposobne, organizirane itd. muškarce (blago vama ).
    Ja nemam, moj je smotan, i onda se mi svi njemu smijemo, ko u pepi. I on se smije skupa s nama. I meni je to vrlina, a ne sprdanje-znat se smijat na svoj račun.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nisam nikada gledala pepu, pa ne mogu o njoj raspravljati.
    ali mislim da debilnost tv likova, muških i ženskih, proizlazi iz multiprodukcije, loših scenarija i nekvalitetnih serija. pri tom ne mislim samo na sapunice kojima smo bombardirani (evo, sad je 14.20 i na svim programima, a 6 ih imamo, su sapunice osim na prvome. a na prvome jasna burić, pa se ni to ne može gledati lol) već i na očajne serije tipa već spomenutih kućanica, anatomije, csi miami...
    osobno uživam još samo u bbc-jevoj produkciji, gdje su likovi ipak scenaristički razrađeniji i meni bliži od američkih plastičnih holivudskih likova.
    ali prošla su vremena predivno razrađenih likova kao što su likovi u seriji mućke.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj jella prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je jedan primjer takvoga lika tata u seriji Malcom u sredini... a mama je Bog i batina u kući.
    Meni osobno je serija zakon i ne mislim da se u njoj omalovažava muški rod kao ni uloga tate u obitelji.
    lol u malcolmu su mi tata i dewey najdraži likovi

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

e pa meni je bas smijesno kad se moj nazivcira na pokoju epizodu, iskreno gust mi ga je slusat kak filozofira pa se na kraju i sam smota kad ga ja malo operem da ne mora sve tak k srcu primat:lol...a daaleko od toga da je nesto organiziran..al nije ni smotan bas ko u pepi ...rekla bih da se vecina trudi biti onako bar malo cvrsca licnost, a na 101 dalmatiner se rascmolje hahahah..dobro malo sam skrenula sad, al malo

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Je, tata-pig je definitivno prikazan kao dobroćutni smotanko, nije to u jednoj epizodi, nego u svima, dok je mama ona koja sve rješava, ali na neki blagi način. I što sad, pa ima takvih ljudi, a sad neka višeslojna karaketerizacija u dječjem crtiću tipa Pepa... ono, ne očekujem je baš. Više od prikaza lika smeta me tamo "engleska" konstrukcija riječi - ti ne možeš voziti bickl toliko dobro koliko i sve nešto tako. I pazi, to mene, osobu s najviše anglizama na Rodi . A ovo "šašavi tata", to ti je sto posto iz Pepe, sve u svemu, simpatičnog i OK crtića.

Nije da je taj lik "dobroćudnog tate-smotanka" pojeo cijeli ekran i sve kanale, evo kontraprimjera u.... Onuru .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.01.2011. at 15:12

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jel mi vjerujete da nisam pogledala niti jednu epizodu te seherezade...ima vas jos? ups pa ovo je za novu temu haha...sorry...al taj onor je kao neki cvrst muskarac?, tak sam cula mislim i nacula na telki, skicnula

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije da je taj lik "dobroćudnog tate-smotanka" pojeo cijeli ekran i sve kanale, evo kontraprimjera u.... Onuru .
    ma moš mislit. al kužim što hoće mima reći. ako je tako kako kažeš, nisu baš pristojni prema tati, ovo kako su ga zaboravili u pijesku jadnog
    a mene recimo nervira što se emisija o djeci (tamo di je naša lut ) zove mamin svijet. kolko sam shvatila, nije to emisija o trudnoći, nego svakakav sadržaj ima - i o AS, i o zubarima itd, sve vezano uz djecu.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Znam pomisliti dok gledam Peppu kako dok tata, Peppa i George prave palačinke, mama iz wc-a vjerojatno telefonira ljubavniku.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jasno mi je zbog čega se djecu od malih nogu želi spriječiti da nametaju određene uloge samo zbog spola.ali čemu ih lagati, tj. prikazivati nešto što je još daleko od realnosti?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jel' Pepa britanski crtić? Tamo možda i nije toliko daleko od realnosti, a nekako mi nije ono ful nezamislivo niti za velike urbane sredine u Cro, tipa ZG, da ima takvih obitelji, recimo.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.01.2011. at 16:17

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa kud ste navalile na Peppu?
    Meni su presimpatični likovi, uopće ne vidim u tome neku tešku sprdačinu.
    Ne smeta me uopće.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zanimljiva su ta vaša doživljavanja likova iz pepe - od potpunog odobravanja do ljubavnika pepine mame

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam, meni je Peppa bas odlican crtic, stovise gledamo ga svi troje zajedno i MM nikada nije spomenuo da misli da je tata pig isprdavan. Bas cu ga sada pitati kako on to s muske strane promatra. Ali cinjenica je da je tata nacrtan sa velikim trbuhom a ja u svojoj okolini itekako primjecujem dosta muzeva koji su malo pustili stomacic. Cak njihove zene koje su rodile 1 ili 2 djece imaju bolju liniju. Prema tome, nije mi bilo nista neobicno sto su tako nacrtali tatu niti sto ga zafrkavaju zbog toga. Pa i ja bi zafrkavala muza, a i on mene...
    Meni je taj crtic bas poucan a cula sam da je i prije par godina dobio nagradu za najbolji crtic za predskolsku dob. Istina, nisam tu informaciju provjerila...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tata u Malcomu je "bezveznjak" al ga vadi jedna važna stvar - zvijer je u krevetu.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mene recimo vise zivcira Al u Bracnim vodama. Tj. ne on nego nacin na koji je on prikazan a najvise isprdavanje njegovog zanimanja

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

eto kako je sve u očima promatrača - meni baš nije bezveznjak, već munjeno, pozitivno čeljade, sa djetinjastim porivima u sebi, neustrašiv iako "star". a to da je zvijer u krevetu, to mi je nebitan dodatak. mami sigurno nije hehehe

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Slažem se da je tata u Malcomu pomalo "bezveznjak", papak... ali preslatko mi je to što je dobroćudan, djetinjast i totalno smiješan. Svoju ženu drži kao kap vode na dlanu i totalno je bespomoćan bez nje, ona je njegova soulmate i to mi je super!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •