Results 1 to 19 of 19

Thread: Usisavač

domy's Avatar

Default Usisavač

Trebam kupiti onaj mali ručni usisavač, a ne znam koji bi i gdjhe.
    Naravno da nije preskup, da ok usisava i da ne rikne za godinu dana

Suzzy's Avatar

ja imam neki iz metroa, no-name, nekih stotinjak kuna. solidan, radi više od godinu dana a da nije riknuo

Gost

Da li netko ima kojim slučajem usisavač na vodu iz Lidla , ako ima da li ti usisavači imaju filtere , koliko koštaju filteri , gdje ih nabavljate , koja im je usisna moć ....kako ste zadovoljne http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_21210.htm

anjica's Avatar

trebala bih preporuku za neki usisavac bez vrecice i da mu je cijena pristojna

Quote Originally Posted by anjica View Post
    trebala bih preporuku za neki usisavac bez vrecice i da mu je cijena pristojna
    Mi smo kupili electrolux za 600kn i super je

anjica's Avatar

Mozes staviti, molim te, link

Quote Originally Posted by anjica View Post
    Mozes staviti, molim te, link
    Mi smo ga kupili u techno marketu. Trazim po netu ali neznam tocno koji je jer smo kutiju bacili

anjica's Avatar

Hvala, pogledat cu na njihovim stranicama

penny's Avatar

bas razmisljam bi li otvarala novu temu ili da pitam ovdje... ja imam elektoluksov mali bezicni rapido i prezadovoljna sam s njim al je izgleda oslabila baterija (tek nakon cca 3godine) al do kraja,skoro pa je neupotrebljiv
    ja bi radije kupila nove baterije,nego novi... al jedini komentar na netu sto sam nasla, je da se ne isplati kupovati nove baterije jer su skuplje od novog ... sto mi je tesko za povjerovati jer je ta stara generacija sad oo 350 kn...dok su nove i preko 600

penny's Avatar

da....napisala sam dopola
    htjela sam pitati ima li tko iskustva s tim? jel ispativo mijenjat baterije?

anjica's Avatar

Isplativije ti je preko ebaya

Quote Originally Posted by penny View Post
    bas razmisljam bi li otvarala novu temu ili da pitam ovdje... ja imam elektoluksov mali bezicni rapido i prezadovoljna sam s njim al je izgleda oslabila baterija (tek nakon cca 3godine) al do kraja,skoro pa je neupotrebljiv
    ja bi radije kupila nove baterije,nego novi... al jedini komentar na netu sto sam nasla, je da se ne isplati kupovati nove baterije jer su skuplje od novog ... sto mi je tesko za povjerovati jer je ta stara generacija sad oo 350 kn...dok su nove i preko 600
    ja imam mali ručni electroluxov usisivač zb264x već punih 6,5 godina. šogor je zamijenio bateriju kad su mu bile 3 godine i do sada radi savršeno...bateriju je nabavio on i stavio malo jaču nego što je bila unutra. i upozorio nas da pazimo da nije stalno uključena u struju na punjenje nego tek kad počne slabo usisavati da na taj način produžimo život bateriji...to nas je spasilo jer jedini taj mali srebrni usisivač nam ide uz kuhinju i ukras je u njoj...

penny's Avatar

teta-jel mozes ikako saznati gdje je kupio baterije

teta-jel mozes ikako saznati gdje je kupio baterije
    pitat cu

zekana's Avatar

Quote Originally Posted by domy View Post
    Trebam kupiti onaj mali ručni usisavač, a ne znam koji bi i gdjhe.
    Naravno da nije preskup, da ok usisava i da ne rikne za godinu dana
    i mene zanima što je aktuelno i kvalitetno. Mrva i mucica na sve strane, a da ne pričam končića od heklanja!

penny's Avatar

kakogod, mislim da se elektroluxovi isplate, moj je starija generacija al ja sam prezadovoljna s njim, unatoc bateriji
    nova generacija ima i mogucnost usisavanja vode/tekucina, jest da su skuplji, al ja bi da sad opet kupujem (sto i hocu, ako ne nabavim baterije) opet bi uzela njihov

zekana's Avatar

kakogod, mislim da se elektroluxovi isplate, moj je starija generacija al ja sam prezadovoljna s njim, unatoc bateriji
    nova generacija ima i mogucnost usisavanja vode/tekucina, jest da su skuplji, al ja bi da sad opet kupujem (sto i hocu, ako ne nabavim baterije) opet bi uzela njihov
    Koliko otprilike drže baterije?

penny's Avatar

zekana- neznam tocno koliko drze baterije jer je moj bio stalno na punjacu, ocito smo s time oslabili bateriju i prije roka, a radio je skroz ..i preko 3godine
    sad je jaaaaaako slab(preko 4 god), al uspije usisat na silu recimo mrvice od kruha

napokon evo i mene sa odgovorom. moj sogi je uzeo staru bateriju iz usisivaca i po njoj spojio nekakve clanke kojih ima kupiti u chipoteci.