Trebam kupiti onaj mali ručni usisavač, a ne znam koji bi i gdjhe.
Naravno da nije preskup, da ok usisava i da ne rikne za godinu dana
Trebam kupiti onaj mali ručni usisavač, a ne znam koji bi i gdjhe.
Naravno da nije preskup, da ok usisava i da ne rikne za godinu dana
ja imam neki iz metroa, no-name, nekih stotinjak kuna. solidan, radi više od godinu dana a da nije riknuo![]()
Da li netko ima kojim slučajem usisavač na vodu iz Lidla , ako ima da li ti usisavači imaju filtere , koliko koštaju filteri , gdje ih nabavljate , koja im je usisna moć ....kako ste zadovoljne http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_21210.htm
trebala bih preporuku za neki usisavac bez vrecice i da mu je cijena pristojna![]()
bas razmisljam bi li otvarala novu temu ili da pitam ovdje... ja imam elektoluksov mali bezicni rapido i prezadovoljna sam s njim al je izgleda oslabila baterija (tek nakon cca 3godine) al do kraja,skoro pa je neupotrebljiv
ja bi radije kupila nove baterije,nego novi... al jedini komentar na netu sto sam nasla, je da se ne isplati kupovati nove baterije jer su skuplje od novog ... sto mi je tesko za povjerovati jer je ta stara generacija sad oo 350 kn...dok su nove i preko 600
da....napisala sam dopola
htjela sam pitati ima li tko iskustva s tim? jel ispativo mijenjat baterije?
ja imam mali ručni electroluxov usisivač zb264x već punih 6,5 godina. šogor je zamijenio bateriju kad su mu bile 3 godine i do sada radi savršeno...bateriju je nabavio on i stavio malo jaču nego što je bila unutra. i upozorio nas da pazimo da nije stalno uključena u struju na punjenje nego tek kad počne slabo usisavati da na taj način produžimo život bateriji...to nas je spasilo jer jedini taj mali srebrni usisivač nam ide uz kuhinju i ukras je u njoj...
kakogod, mislim da se elektroluxovi isplate, moj je starija generacija al ja sam prezadovoljna s njim, unatoc bateriji
nova generacija ima i mogucnost usisavanja vode/tekucina, jest da su skuplji, al ja bi da sad opet kupujem (sto i hocu, ako ne nabavim baterije) opet bi uzela njihov
zekana- neznam tocno koliko drze baterije jer je moj bio stalno na punjacu, ocito smo s time oslabili bateriju i prije roka, a radio je skroz ..i preko 3godine
sad je jaaaaaako slab(preko 4 god), al uspije usisat na silu recimo mrvice od kruha
napokon evo i mene sa odgovorom. moj sogi je uzeo staru bateriju iz usisivaca i po njoj spojio nekakve clanke kojih ima kupiti u chipoteci.