Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: najmodavaoc-najmoprimalac!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bucka, u neke pričuve (kao u našem slučaju) je uključen i odvoz smeća i podzemne vode. Uz to čišćenje nemamo, a stubišnu rasvjetu plaćamo svi skupa, svaki mjesec jedan. Dakle, to sve ovisi od zgrade do zgrade i do predstavnika suvlasnika. S obzirom da je naš stan u maloj zgradi gdje je samo 6 stanova, sve se radi po dogovoru.

A s podstanarima se dogovoriš na zajedničko zadovoljstvo. Iskreno, od ljudi koje ja znam-ni jedan vlasnik stana koji ima podstanare ne plaća pričuvu, baš zbog odvoza smeća i voda, ili se dijeli 50 %-50%, no ni to nisam još čula.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 17.03.2011. at 14:08

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Bucka, u neke pričuve (kao u našem slučaju) je uključen i odvoz smeća i podzemne vode. Uz to čišćenje nemamo, a stubišnu rasvjetu plaćamo svi skupa, svaki mjesec jedan. Dakle, to sve ovisi od zgrade do zgrade i do predstavnika suvlasnika. S obzirom da je naš stan u maloj zgradi gdje je samo 6 stanova, sve se radi po dogovoru.

A s podstanarima se dogovoriš na zajedničko zadovoljstvo. Iskreno, od ljudi koje ja znam-ni jedan vlasnik stana koji ima podstanare ne plaća pričuvu, baš zbog odvoza smeća i voda, ili se dijeli 50 %-50%, no ni to nisam još čula.
    Godinama sam bila podstanar u Zagrebu. Nikada nisam plaćala pričuvu. I kada je bila na zajedničkim računima, uvijek smo ju odbijali od ostalih troškova.
    Prvi put čujem da bi podstanari trebali plaćati pričuvu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •