Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: najmodavaoc-najmoprimalac!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pričuva se lako može odbiti s računa, pa se plati odvojeno
    nego:
    jel pametno najmodavcu prebacit račune na drugu, svoju adresu da kontrolira račune i njihova plačanja?

i vi koji ste prijavljeni, to slijedi i porezna i policija, dal plačate onaj porez od tog?
    i da ak pišete ugovor bilo za prijavu bilo za uređenje, onda i potpišete da ćete vratit stan u prvobitno stanje?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 17.03.2011. at 15:32

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    pričuva se lako može odbiti s računa, pa se plati odvojeno
    nego:
    jel pametno najmodavcu prebacit račune na drugu, svoju adresu da kontrolira račune i njihova plačanja?

i vi koji ste prijavljeni, to slijedi i porezna i policija, dal plačate onaj porez od tog?
    i da ak pišete ugovor bilo za prijavu bilo za uređenje, onda i potpišete da ćete vratit stan u prvobitno stanje?
    A zašto bi prebacivala račune? Pa nek ti donose račune jednom mjesečno ili ubace u sandučić i onda znaš da su plaćeni. Mi smo sva brojila stavili na nulu prije nego su se podstanari uselili, ali mi imamo za sve svoje brojilo.

Da, slijedi porezna, plaćaš mjesečno ovisno o visini najma minus 30 % određeni dio, čini mi se pdv i onda još 18 % prireza, ali nisam ti sigurna, zaboravila sam kako se to računa, ima na netu.

Ugovor pišeš i slažeš tako kako tebi i njima odgovara, pregledate slažete li se, napraviš 3 primjerka, odneseš kod javnog bilježnika i onda u poreznu.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 17.03.2011. at 15:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •