Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Vec pusta mjehur???

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Vec pusta mjehur???

Sad sam 4,5mj trudna i vec mi se pocelo dogadjat da kad kihnem ili se jako zakasljem da mi nekontrolirano malo mokrace izleti!!!!!
    Cini mi se prerano da je to od pritiska na mjehur,pa sto ce tek biti sa 7 i 8mj??? Trebat cu stavit pelene za inkontinenciju!
    Radim Kegelove (ne bas redovito) ali vidim da mogu bez problema zaustavit mlaz mokrace kad piskim,mislim da su misici u solidnom stanju...jeli se ikome to tako rano dogadjalo?
    I nije da kad moram piskit da mi je neizdrzivo i da nesto puno cesce idem nego prije...

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja bi ti preporučila Kegelove bar dva put dnevno, jako je mnogo koristi od tih vježbica. Ja sam si to nekako bila napravila da ih radim dok perem zube, tako da sam sigurna da ih najmanje dvaput dnevno napravim, brzo uđe u naviku!!

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam 4,5mj trudna i vec mi se pocelo dogadjat da kad kihnem ili se jako zakasljem da mi nekontrolirano malo mokrace izleti!!!!!
    Cini mi se prerano da je to od pritiska na mjehur,pa sto ce tek biti sa 7 i 8mj??? Trebat cu stavit pelene za inkontinenciju!
    Radim Kegelove (ne bas redovito) ali vidim da mogu bez problema zaustavit mlaz mokrace kad piskim,mislim da su misici u solidnom stanju...jeli se ikome to tako rano dogadjalo?
    I nije da kad moram piskit da mi je neizdrzivo i da nesto puno cesce idem nego prije...

meni se to događalo u 4/5 mj...cim osjetis pun mjehur odmah na wc, nikako odgađati ili cekati...meni se par puta desilo kada sam kihnula, i umirala sam od smijeha a mm je odmah trcao po cisti ves i obleku, a ja pod tus ...sada sam u 7 mj i to mi se ne desava vise, cim osjetim da je mjehur pun odmah na wc da ne bilo nezgodacije

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

5. i 6.mjesec,kihnem i gotovo.odmah pod tuš i nova odjeca. i to se događalo pa 3 puta dnevno. više nemam tih problema

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni se u prvoj trudnoći to događalo tako negdje u 5. mjesecu. Ali u drugoj trudnoći sam imala to od samog početka. Ustvari, tako sam i doznala da sam trudna jer sam otišla ginekologu da imam problema s time, a on je onda utvrdio da sam dva mjeseca trudna. Ginekolog mi je rekao da je to nus-pojava trudničkih hormona i da je to dosta često.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma uzas, ja se ko malo dijete osjecam koliko puta dnevno se nekad moram presvlacit. Znam da te nece utjesit ali meni se to nastavilo i nakon poroda, sad cekam drugu bebu i sve je gore. Uopce nemam potrebu za piskenjem ali cim kihnem nesto mora iscurit. Potpuno nekontrolirano. A ako slucajno ne odem na wc cim mi se pocne piskit, kad vec bude onako frka ne mogu drzati do wc-a, samo krene curit dok ja jurim. Pomirila sam se s tim, ne znam sta bi drugo...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni se sad u 32 tt pocelo desavat da mi curne mokrace dok se smijem il kasljem sad sam stavila jednodnevni ulozak al nije mi bas drago ga nosit,al sta da radim. Ja se od pocetka trudnoce tusiram dva puta dnevno.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lotta,super idea to ukomponirat sa pranjem zubi,provat cu tako bit redovitija s vjezbama!
    Zanimljivo,eto svima oko 5og mj a nekima cak prestalo pred porod...
    Koksy ajme nadam se da mi nece biti tako jako kao tebi i to jos i poslije trudnoce..pa jesi vjezbala Kegelove?
    Dakle ti dok piskis nema sanse da zaustavljas mlaz? Ja to stvarno mogu bez problema,mislim prvorotkinja sam pa bi bilo zabrinjavajuce da vec sad to nemogu!
    Sad sam se malo i nahladila,ali evo maloprije na poslu kihnula i srecom nista nije izletilo!!!!!
    Idem stvarno na wc cim mi se pripiski,kako se naljevam cajevima idem relativno cesto.
    Panika mi je sto sam iduci tjedan na putu,necu bit u prilici odmah presvlacit se tako da cu onda stavljat dnevne uloske!
    I manje pit tekucine iduci tjedan jer necu ni bit blizu wc-a ko sada...uf...

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme to se i meni jedno vrijeme događalo isto oko 4. mj. trudnoće. Sad nešto rjeđe, al rjeđe i kišem ( nisam na svu sreću prehlađena već duže). Bilo mi je to toliko siješno, ja sam čak i donji veš morala mijenjat svaki put . A proći će i to!

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sad sam tek vidjela koliko vas je pisalo to isto . Znači ima nas!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma nije da ne mogu uopce kontrolirat, dogada mi se povremeno da bas u tom trenu kad mi se jako piski pocne curit i ja osjecam kao da mi ti misici ne rade, kao da ih nema, samo krene. Ali kazem, nije svaki put i uopce ne znam o cemu ovisi. Kegelove sam radila u prve dvije trudnoce malo cesce, sad kad se sjetim.

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ovo mi je super ideja, povezivanje kegelica s nekom radnjom. pranje zubi... odlično.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

meni je pocelo sad u 7. mjesecu. ne radim Kegela a nadam se da nece biti dozivotnih posljedica...

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pa nikad nije kasno početi!
    btw. sjećate se samante iz sex & the city?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo ja sinoc zapocela,dok sam prala zube i flossala sam ih radila...samo nakon nekog vremena vise neznam jesam li stisla ili opustila misice, bas glup feeling...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja ne mogu vise Kegelove radit jer osjecam da se beba spustila i cim malo stisnem osjecam da moram piskit odem na wc a ono 3 kapi,al imam bas pritisak na mjehur ko da cu litru ispiskit. Mislim da bi proizvodjaći papira trudnicama trebali dati neki popust jer ja trosim enormne kolicine papira

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja se evo vratila sa puta,bas mi je bila paranoja kako cu izdrzat....osim sto sam mozda 1-2x vise posla na wc sve OK!
    Kihnula par puta i zakasljala se i nista nije iscurilo!!!! )))

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja kihnula jucer i ko malo dijete. odmah sam do tuša otišla hahahah
    a Kegelove nikako ne radim.možda par puta radila.
    a mali se spušta i okrenut je glavom doli, tako da moran svako malo na zahod.jak pritisak a nekad samo par kapi.

Mingola avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

sve normalno. stalno nosim neki uložak, nije sigurno ni kad se nasmijem, ni kad kasljem ni kad kišem.

buci-buci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I ja stalno nosim dnevni uložak. Nedaj bože da kihnem pa sva se upišam, a hvala bogu dolazi proljeće i moje kihanje će biti sve intenzivnije i učestalije . Čak mi je tako i u ležećem položaju. Svaki da se sjetim raditi Kegelove, doduše ne po 30 minuta, ali tri četiri puta na dan po par minuta no eto zasad nema znatnijih rezultat.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj buci-buci prvotno napisa Vidi poruku
    Svaki da se sjetim raditi Kegelove, doduše ne po 30 minuta, ali tri četiri puta na dan po par minuta no eto zasad nema znatnijih rezultat.
    huh? po 30 min? pa netreba valjda stvarno toliko? ja probavam da mi to udje u rutinu dok perem zube,dakle 2-3x dnevno po par minutica i to je to....

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ma tko to radi 30 min.!??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •