Pokazuje rezultate 1 do 50 od 319

Tema: Klomifen + Ciljani odnosi - Ima li još koga?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mi smo 3 x bez štoperice,a 4 put smo tili sa štop,ali baš taj put nisam reagirala

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam zatrudnila sa ciljanim uz klomifen i stopericu i sada smo u 17tt.
    s jedne strane se javljam da vas malo ohrabrim, a s druge ja i nisam bas najbolji primjer, jer nama nije bio problem zatrudnit, nego odrzat trudnocu tj. spontani pobacaji.
    inace dijagnoze su nam PCO i asthenoterato.

maca papucarica, pravilniji redoslijed bi bio da si hsg odradila prije ikakvog uzimanja hormona, jer ukoliko postoji neki problem s jajovodima, da se ne filas bezveze s hormonima/klomifenom. al dobro, sad sto je tu je, sretno u svakom slucaju

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj visibaba prvotno napisa Vidi poruku
    jer nama nije bio problem zatrudnit, nego odrzat trudnocu tj. spontani pobacaji.
    inace dijagnoze su nam PCO i asthenoterato.
    MM isto ima astheno terato, pa me zanima ako možeš reći koliko je morfološki OK bilo kod TM.
    Ja nemam PCO, ali imam lagani hormonski zbrčkitis, pa mi preskaču O.

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
    MM isto ima astheno terato, pa me zanima ako možeš reći koliko je morfološki OK bilo kod TM.
    prvi put 29%, a drugi put 25% morfoloski ispravnih.

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nemam PCO, ali imam lagani hormonski zbrčkitis, pa mi preskaču O.
    ja imam redovite cikluse i redovite ovulacije unatoc pco, ali isto hormonsku zbrcku. prije ciljanog sam bila 3 ciklusa na kontracepciji kako bi mi se sredili hormoni.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj visibaba prvotno napisa Vidi poruku
    maca papucarica, pravilniji redoslijed bi bio da si hsg odradila prije ikakvog uzimanja hormona, jer ukoliko postoji neki problem s jajovodima, da se ne filas bezveze s hormonima/klomifenom. al dobro, sad sto je tu je, sretno u svakom slucaju
    Možda si u pravu, ali tu se stručnjaci dosta razlikuju. Neki će te slati na sve moguće pretrage, pa tek onda krenuti sa terapijama, a neki idu po redu kojim se problemi pojavljuju. Što je bolje ovisi od slučaja do slučaja.
    Kao što si rekla, sad mi je što je tu je pa ćemo vidjeti... Hvala ti na tvom iskustvu i ohrabrenju!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •