-
OŠ Špansko-Oranice
Moja curka je buduci prvasic. Pripadamo navedenoj skoli, pa me zanima kakva iskustva imate sa ŠO, dali je istina da nema klasicnih razreda nego samo boravak (do kojeg razreda je boravak)?
Cula sam da je velik broj ucenika u razredu.......
Svaka informacija je dobro dosla,
hvala
-
boravak je do 2 razreda ( previše ima klinaca , pa nema mjesta za boravak više), prošle godine je bio jedan klasičan razred ( pred dvije 2 klasična od 6 razreda), ove godine ne, jer je malo klinaca bilo za njega.
Ali ak upišeš dete tu i nema klasičan ( znači ujutro-popodne smjene) dete ide doma posle nastave pol 12-12. Moj klinac je u trećem ima ih 28, u klasičnom je 20 učenika.
-
Hvala na odgovoru, znaci ak nece biti klasicnog razreda, ja mogu dijete iz poravka pokupit na kraju nastave oko 12?
Inace ste zadovoljni s skolom?
Evo bas danas s vrticem ide u posjet skoli, cekam dojmove
-
škola je ok, učiteljice isto.
Ali je šteta da je škola već nakon godine dana prerasla svrhu, mogli su još koju učionu ubaciti, i kuhinju prebacit u podrum ili negdje drugdje, a ne na najvidljivije mjesto, jer deci nebu ništ ak bu 10 minuta jeli u podrumu, a kuhinja ni nema svoje prozore, tak da zaposlenim je isto, klopaona ima velike prozore.
Inače pretežno prvi razred stave u prizemlje ( ima tam 4 učione), ali kad je moj mali išal u drugi, ostavili su ih dole, jer su zadržali kompaktnost.
U koji mali ide vrtić, Sunčanu???
-
Da ide u Suncanu, al na TIK
-
a kud bi drugje išal nek na tik, ak je u Sunčani predškolarac, nažalost. Pitala sam zato dal su cijelu grupu odili u Pos, ili samo izabrane koji tu žive?
Last edited by jelena.O; 24.03.2011 at 17:53.
-
Mi danas saznali ko ce nam biti uciteljica. 1. razred Sandra Tomljanovic, pa ak neki ima kakva iskustva s uciteljicom nek se javi.
Tnx