Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: 50 godina braka - ideje za poklon???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo isto nedavno imali zlatni pir
    u moru poklona (tipa vauuu okviri, svijećnjaci, masažeri, raznorazni eliksiri mladosti ) najdraži su im bili mali tv za u sobu, ručni tlakomjer, a hit je bila slika crkve u kojoj su se vjenčali (ako trebaš nešt takvog javi se na pp)...
    ova ideja s nekim bližim putovanjem , gdje bi oni bili tretirani kao kraljevi, ako su još koliko toliko u snazi je isto super...
    i naravno , Janisin spomenar je ono što bih ja rado dobila da slavim 50 godina života s nekim....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo isto nedavno imali zlatni pir
    u moru poklona (tipa vauuu okviri, svijećnjaci, masažeri, raznorazni eliksiri mladosti ) najdraži su im bili mali tv za u sobu, ručni tlakomjer, a hit je bila slika crkve u kojoj su se vjenčali (ako trebaš nešt takvog javi se na pp)...
    ova ideja s nekim bližim putovanjem , gdje bi oni bili tretirani kao kraljevi, ako su još koliko toliko u snazi je isto super...
    i naravno , Janisin spomenar je ono što bih ja rado dobila da slavim 50 godina života s nekim....
    Ovo je zgodno, ali moji se nisu vjenčali u crkvi u ono vrijeme.... Vjenčali su se na brzinu na Medveščaku. Moram ih pitati gdje su dali napraviti fotografije, jer ih nikad nisu podigli (nisu imali novce za to). To bi bio posao, da mi uspije naći te fotografije...

Hvala svima na odgovorima, smislit ćemo nešto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •