Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: 50 godina braka - ideje za poklon???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moji baka i djeda su to proslavili.
    Djeda je baki kupio buket vrlo sličan onome koji je onda imala, napravili smo obnovu zavjeta u crkvi u kojoj su se vjenčali (novi kumovi su im bili njihovi zet i snaha). Poslije toga smo svi išli na zajednički ručak i najveća fora je bila što smo popunjavali praznine u rodoslovnom stablu na tom ručku jer ipak te informacije su dragocjene na obiteljskim okupljanjima (bilo nas je podosta).

Prije crkve smo išli na zajedničko fotografiranje kod profi fotografa.
    Baka i djeda glavni glumci i prave zvijezde, a oko njih njihovi sin i kćerka, snaha i zet i 4 unučadi. Svima nam je to bila baš lijepa uspomena, a svi dotjerani...
    Posljednje uređivanje od Švrćo : 17.03.2011. at 10:10

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Švrćo prvotno napisa Vidi poruku
    Moji baka i djeda su to proslavili.
    Djeda je baki kupio buket vrlo sličan onome koji je onda imala, napravili smo obnovu zavjeta u crkvi u kojoj su se vjenčali (novi kumovi su im bili njihovi zet i snaha). Poslije toga smo svi išli na zajednički ručak i najveća fora je bila što smo popunjavali praznine u rodoslovnom stablu na tom ručku jer ipak te informacije su dragocjene na obiteljskim okupljanjima (bilo nas je podosta).

Prije crkve smo išli na zajedničko fotografiranje kod profi fotografa.
    Baka i djeda glavni glumci i prave zvijezde, a oko njih njihovi sin i kćerka, snaha i zet i 4 unučadi. Svima nam je to bila baš lijepa uspomena, a svi dotjerani...
    E ja sam se sad raspekmezila
    Ovo s rodoslovnim stablom mi je super ideja - napraviti pravo rodoslovno stablo i uokviriti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •