DianaMaximus prvotno napisa
shireen,kako vi napredujete s hranom?žao mi je za prištiče,i mi smo puni prištića koji se šire-nestaju ali je to od znoja.ili neka nova alergija,mada nisu to klasični ad krugovi.
Evo, nakon što nije bilo reakcije na čokoladu, pojavila se na biljni šlag ili čak mislim na biljnu mast koju sam koristila za kremu u kolaču, a ne znam što mi je bilo da nisam pročitala deklaraciju (mislila sam bilja mast - pa ne može tu biti tragova mlijeka), a kad ono - može sadržavati tragove mlijeka i proizvode od mlijeka, uključujući i laktozu :/ Mislim, kakva je to biljna mast?!
No dobro, na greškama se uči, samo mi je žao da moj mišić mora ispaštati zbog mojih grešaka.
Uglavnom, jučer ujutro su se pojavili ti prištići lijevo od pupka, i sada se ta površina već proširila prema gore. Jutros je stanje nepromijenjeno, barem nešto.
Za sada više neću eksperimentirati sa hranom, barem dok mu ovo ne prođe. Očito se alergije na KM nismo u potpunosti riješili. Pretpostavljam da bismo trebali ponovno na testiranje da se vidi koja je alergija ostala.
Nego, DianaMaximus, jesi li kupila u DM-u smjesu za muffine od pira? Ako jesi, znaš li kako se radi ona verzija bez jaja? Naši pametni uvoznici nisu se potrudili prevesti upute, a ja njemački uopće ne razumijem!