Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nia, vama je valjda okidač bilo cijepljenje..to sigurno..
    bubica, i nama crvenilo s ničim ne prolazi osim s kortićem..nažalost..i držim se terapija ( sve dok mu ad ne oslabi,pa možda koji put prođe i s neutrl.kremama) jer ne želim ga dovesti u stanje da onda bude prejaka upala, prošireno po cijelom tijelu.. mada, i sad zna i zbog obične prehlade kad je bolesni da dobi osipe po cijelom tijelu..i onda ga liječim s kortićem, prvo npr udove, onda trup i tako..drugačije ne može proći..ali, uspjeh nam je u tome da već pol godine nismo dobili inekciju solu medrol..i ove zime nije dobio niti jedan bronhitis, niti nije pio već duugo antibiotik i itd..kuc kuc u drvo..samo da sad to ne ureknem..jer sam ja sklona tome..
    bubica da li ti ste vi i na kakvom antihistaminu, aerius i sl.jer ako niste to bi vam možda pomoglo?
    što se tiče gmp masti možda bi ti mogla jednu poslati da probaš možda bi vama pomoglo, nama je prije pomagalo.bez naplate, naravno..
    ne mogu reći da po noći loše spava, do 2 god. je jaki loše spavao po noći..sad normalno spava..tu i tamo se malo posvrba, a to je minuta dvije..ovisi u kakvoj je fazi..pokušavam ga ne dovesti u onu jako lošu fazu, nego se držim savjeta dermatologa i pokušavam da ima što normalniji život..mada ga po danu isto zna dosta svrbjeti..a, kad i dođe u neku jako lošu fazu i kad znam da će ga i po noći svrbjeti, obavezno mu stavimvlažne obloge i onda spava ko bebica..

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj stela2 prvotno napisa Vidi poruku
    .i držim se terapija ( sve dok mu ad ne oslabi,pa možda koji put prođe i s neutrl.kremama) jer ne želim ga dovesti u stanje da onda bude prejaka upala, prošireno po cijelom tijelu.. ..
    bubica da li ti ste vi i na kakvom antihistaminu, aerius i sl.jer ako niste to bi vam možda pomoglo?
    što se tiče gmp masti možda bi ti mogla jednu poslati da probaš možda bi vama pomoglo, nama je prije pomagalo.bez naplate, naravno..
    Držim se i ja terapije, ali svaku večer mu dio tijela (ako ne i cijelog) moram mazati elocomom, to mi se čini malo previše, makar se radi o razblaženom, pa sam sad opet u fazi isprobavanja..predugo ga već mažem čini mi se
    Na fenistilu smo bili par mjeseci, sad smo par mjeseci na aeriusu, bolji mu je nego fenistil..
    Dogovorit ćemo se onda na pp za gmp, samo me malo strah da mu ne našteti.. tako sam probala bepanthenom zaliječit crvenilo pa je jako buknuo..možda jedino da probam namazat na cm kože, pa vidjeti, huh..
    Posljednje uređivanje od bubica27 : 22.02.2010. at 14:47

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj stela2 prvotno napisa Vidi poruku
    što se tiče gmp masti možda bi ti mogla jednu poslati da probaš možda bi vama pomoglo..
    Poslala sam ti sinoć pp, ali nisam sigurna je l prošao.. javi!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i ja sam čula da GMP pomaže jedno određeno vrijeme...
    za sada je moj "pod kontrolom" (šta jede pa i koliko se crveni, donekle, ne potpuno vezano, ali ipak...), ali čim primijetim, doduše ne samo crvenilo, nego crveni lišaj koji ne prolazi i širi se i svrbi ga, macnem elocom da umirim upalu... obično su te fleke u zadnje vrijeme po trupu i rukama, prije često na butinama i stopalima, ma stalno se mijenjaju te lokacije (kakva lokalizacija ekcema?!?)
    inače, moj, kad mu krene, uvijek se češe po prsima neovisno da li mu je gore na nogicama ili ruci ili...bilo gdje, uvijek prsa i glava
    nama ne pomažu neutralne kreme i par puta sam ga pustila da se "očisti" i to nikad nije uspjelo, zato mu sada ne produljujem agoniju, mažem kortićima kad je tako da spriječim da bude puno gadnije...
    vidjet ćemo da li je to na dulje staze pametna odluka.. ali nemam srca ostaviti ga da se muči
    (za "dobra" razdoblja nama su super kreme s ureom)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •