Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nismo išli kod dermatloga jer mi je J ostao kući, povraća...a nisam ga imala kome ostaviti da nju odvedem.

jučer mi je teta u biljnoj ljekarni preporučila kremu ACIDOSALUS, krema forte. da li ju je netko koristio? ili bar čuo kakva je?

eto, od danas ni ona ni ja službeno nismo na mlijeku, citrusima i jajima.

i dajte, recite mi odgovor na moju najveću dilemu: da li joj time što je NE mažem kortikosteroidima mogu napraviti nešti loše po pitanju AD-a, odnosno, čini mi se da se ad širi, al mislim da ga ipak držim pod kontrolom?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa Vidi poruku
    i dajte, recite mi odgovor na moju najveću dilemu: da li joj time što je NE mažem kortikosteroidima mogu napraviti nešti loše po pitanju AD-a, odnosno, čini mi se da se ad širi, al mislim da ga ipak držim pod kontrolom?
    Ako ga možeš držati pod kontrolom, odnosno crvenilo je tu ali rane se ne otvaraju, ništa ne curi, dijete to dobro podnosi..tada možeš ne mazat kortikoidima.
    Ali ako se brzo širi, crvenilo dobiva slojeve tj zadebljanja, dijete izrazito nemirno i jako se svrbi, tada sam ja radije za opciju mazanja..i ako vidim da tim smjerom ide kad ga ne mažem, onda nekad radije spriječim to stanje, pa mu treba manje kortiko. nego za rješiti zadebljanja..
    probaj pa vidi..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •