Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    evo sad mi je kolegica bila u ljekarni i pitala za kremu od Dr. Theissa sa noćurkom i veli teta da nemaju i da ga povlače iz prodaje, baš me zanima koji je razlog tome

Bolje onda da zaboravimo dr.Theissa...

Mi smo upravo na testiranju praska.
    Naime, od rodjenja maloga koristimo onaj iz DM-a, bez mirisa i uvijek mu je bio OK.
    No, sad mi MM kaze da mu se cini da uvijek kad promijenim posteljinu on se jos vise pocne cesati. E, sad, kak ju cesto mijenjam (mislim, jednom tjedno), a kak se on stalno cese, ne znam kak je to skuzio, al eto, da i to rpobamo, upravo sam se vratila iz Mullera s Froschovim tekucim s aloe verom, koja kao stiti kozu
    Nisam uopce zadovoljna izborom, al kako mi je MM rekao da obavezno moramo probati i promijeniti prasak, na kraju sam ipak uzela taj Froschov pa cemo vidjeti. Inace, mama mi tvrdi da je najbolji Faks (nikako tekuci), al mi se netekuci prasci ponekad ne rastope (??? jel to moguce?) Eto, moja saga o prascima

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa Vidi poruku

Bolje onda da zaboravimo dr.Theissa...
    meni je danas kolega sa posla išao u Austriju pa sam naručila jednu kremu, ako bude dobra nije problem nabaviti, uvijek netko ide u Slo ili Austriju
    ineče, jučer sam pitala u još jednoj ljekarni pa mi je teta rekla da su imale jako kratki rok trajanja pa nisu uspjevali sve prodati nego su propadale, zato povlače

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •