Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Bok svima!
    U iscekivanju pregleda kod dr.Pavicica, uspjeli smo smanjiti crvenilo oko ociju i na lijevoj ruci (samo na saci) i to sa zutom kremom od R.Petrovica. Ima jos neka krema koja mu bas pase: propolis, masl.ulje, gospina trava, al moram pitati svekrvu gdje ju je kupila - od nekog pcelara na Dolcu cini mi se da je rekla. Koza mu izgleda bolje reagira na te "domace" kreme, nego brendirane

Zaintrigiralo me ovo sto pisete o dr. Jelicu i tom bicom testiranju. Koliko su rezultati uopce pouzdani i trebaju li se potvrditi na Srebrnjaku?

Pliz, podijelite gdje mogu kupiti tu healthyderm kremu?

A crni melem?

Thanks!

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa Vidi poruku
    Zaintrigiralo me ovo sto pisete o dr. Jelicu i tom bicom testiranju. Koliko su rezultati uopce pouzdani i trebaju li se potvrditi na Srebrnjaku?
    teško je odgovoriti na ovo pitanje, ja sam se povela za dobrim iskustvom cura ovdje na forumu
    mi smo bili na Srebrnjaku na testiranju i ove namirnice koje su ovdje bile pozitivne tamo je sve bilo negativno, a ukupna vrijednost alergije na hranu povećana, i sada budi pametan
    uglavnom, ja ću ovaj nalaz odnijeti našoj pedijatrici pa ću vidjeti da li mi ima što još dodatno za preporučiti

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    teško je odgovoriti na ovo pitanje, ja sam se povela za dobrim iskustvom cura ovdje na forumu
    mi smo bili na Srebrnjaku na testiranju i ove namirnice koje su ovdje bile pozitivne tamo je sve bilo negativno, a ukupna vrijednost alergije na hranu povećana, i sada budi pametan
    uglavnom, ja ću ovaj nalaz odnijeti našoj pedijatrici pa ću vidjeti da li mi ima što još dodatno za preporučiti
    MM-u je naša pedijatrica (Regan, a ona fakat puuuuuno zna o alternativi i svemu naširoko) rekla da je od stručnjaka čula da nisu pouzdani tako da je MM odlučio da nećemo trošiti novac na to.
    Ah! Ja naravno bih i osobno nekako vjerujem u to, ali stanje je krenulo na bolje tako da više ne žalim što smo odustali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •