-
pozdrav..evo, da i ja javim novosti..i ja sam totalno zbunjena i jadna sad.
ove sad dane odlučila sam se za doktora jelića, nazvala ga i poslali mi krv na filter papiru u rijeku i za pol dana već dobila rezulteta koji me uopće nisu oduševili..
pozitivna reakcija je na kvasac( toga sam se jako bojala jer obožava dizane kolače koje mu ja pečem), bijelo brašno ( na pšenicu nije nego samo na bijelo ),kravlje mlijeko, laktoza, bjelanjak, žutanjak, mrkva (?), špinat, grah, svo citrusno voće (drugo voće nije), kikiriki, kakao, prašina, grinje, ovčja vuna, vrba, mješana trava,pazi sad ovo lak za drvo, neki pesticid i onja sastojak u šamponima dok se pjeni..i to je to..i nađene su 4 gljivice, ali kaže da se to ne liječi i da je to klasika..
najviše me pogodio kvas..kako sad kruh bez kvasa, probala sam, ali tvrdi je i neukusni..stavila sam i sodu bikarbonu, pračak za pecivo, ali nije to to..što se točno podrazumijeva bijelo brašno..ja sad kupujem crno brašno tip 1100 i sad ću to upotrebljavati..valjda je to ok..sad opet moram mijenjati prehrano, a on je još mali..možda ju neće prihvatiti..
ne znam niti koliko je taj test pouzdan..ja ću probati sad to sve izbaciti, pa ćemo vidjeti..mada danas je dosta crveni u licu..
baš sam nekako jadna..ne znam niti kud niti kam..znam li netko dobar recept za neko pecivo, kruh bez kvasa?
i da li u prašku za pecivo ima možda tragova mlijeka ili jaja? u franckovom piše da ima u podravkinom da nema? ima tko iskustva s tim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma