Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i ja se brinem radi kalcija..mi ne smijemo mliječnim proizvodima niti blizu..konzumira sojino mlijeko koje je obogaćeno kalcijem.još plus hrana..ali, ne znam baš da li mu je to dovoljno..jedno vrijeme sam mu davala šumeće tabletice od kalcija..ali, pošto su oni s okusima agruma ( a on to ne smije) i to sam sad izbacila..
    ima li kakvi dodatak za djecu gdje ima kalcija i vitamina d ?neke tabletice, sirup?

moj mali nikad nije imao kao tjemenicu, nego više kao suho
    vlasište, toliko da mu se perutalo..mažem mu vlasište svaki dan atodermom i onda je koliko toliko ok..

nego, baš sam neki dan kao skuhala zob, precjedila i omotala mu rukice navečer s tim baš kad je zaspal..u roku par minuta su ga počele jako svrbjeti..pa sam mu morala skinuti i staviti normalne obloge..baš mu ta zob na koži smeta..

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj stela2 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja se brinem radi kalcija..mi ne smijemo mliječnim proizvodima niti blizu..konzumira sojino mlijeko koje je obogaćeno kalcijem.još plus hrana..ali, ne znam baš da li mu je to dovoljno..jedno vrijeme sam mu davala šumeće tabletice od kalcija..ali, pošto su oni s okusima agruma ( a on to ne smije) i to sam sad izbacila..
    ima li kakvi dodatak za djecu gdje ima kalcija i vitamina d ?neke tabletice, sirup?

Stela, u nekom od gore postova sam bas napisala da svom malom dajem kalcij od Childlife-a (sirup, kalcij je na nemlijecnoj bazi)

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

dobri izvori kalcija su i srdele (s kostima) i soja, ali riječ je i o čestim alergenima :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •