-
Nisam htjela reći da ako se doji neće uopće pokazati da je djete alergično, već da je moguće da ne pokaže. Tako tvrde i svi liječnici od službenih alergologa do Jelića. I istina je jer moja mala ni na alergotestu ni na jelićevom nije pokazala osjetljivost na rajčicu, a ipak se ospe. Željela sam samo dati jednu činjenicu više radi otvorenih mogućnosti.
Nama je alergologica rekla da može pokazati čak 10 dana nakon što djete nešto konzumira! Meni to iskreno zvuči malo predugo, ali ono što mogu povezati sa svojom intolerancijom jeste da ako jedem jako jako male količine mlijeka svaki dan treba mi i do 5 dana da bi me počelo boljeti. Zato je dobro, kao što je netko već napisao, čekati i po dva tjedna da bi se vidjelo da li izbacivanje namirnice ima učinka.
Bila je jedna mama iz okolice Rijeke koja je išla na biorezonancu i rekla je da je već nakon dva tretmana bilo nešto bolje i da je zadovoljna. Sad kad pišem primijećujem da je već jako dugo nema na forumu, pa možda i ima učinka. Mi smo se razmišljali, ali daleko nam je i ne da nam se malu gnjaviti tako dugim putovanjima. Eventualno ostajemo otvoreni prema tretmanu kad bude malo starija.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma