Results 1 to 50 of 4691

Thread: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    grom's Avatar

Mi smo upućeni od alergologa pa smo bili na odjelu za pulmoalergologiju (iako mi je Mišakica rekla da možemo i kod nje ali na hodniku ). Ušli u ponedjeljak ujutro oko 9, izašli oko 5, pa se vratili u srijedu oko 1 (nakon 48h na pregled i očitanje patch-a) i četvrtak oko 1 (nakon 72h na očitanje patch-a) i tad smo i otpušteni.
    U principu se i radi s mlijekom, ali mojoj princezi se zamjerilo od prvi puta pa su išli s jogurtom. (Mada ni to nije išlo glatko - od plakanja je poflekavila tako da su se ozbiljno zabrinuli nije li izreagirala i na jogurt).
    Jesti joj ne smiješ dati ništa za vrijeme samog unosa, no podoj su dopustili. Poslije su joj donijeli ručak kao i svoj djeci na odjelu. U principu je ideja da jede nešto provjereno (mada su oni donijeli punjenu papriku i pire krumpir u sosu od rajčice a ja rajčicu još nisam uvela pa je na kraju ipak jela ono što sam ja ponijela).
    RAST je bio čista nula. U braunilu nisu stavljali ništa.

jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by grom View Post
    Poslije su joj donijeli ručak kao i svoj djeci na odjelu. U principu je ideja da jede nešto provjereno (mada su oni donijeli punjenu papriku i pire krumpir u sosu od rajčice a ja rajčicu još nisam uvela pa je na kraju ipak jela ono što sam ja ponijela).
    RAST je bio čista nula. U braunilu nisu stavljali ništa.
    e baš me to zanimalo u svezi klope, pošto i ona ne jede paradajze ( alergična i na nju) , a pire krumpir bez ičega jede.

evo nama se u roku sekundu javio osip po CIJELOM tijelu
    i nakon Fenistila i Apisa (homeopatski lijek) je prestao također u roku par minuta...
    nevjerojatno... da li netko od vas koristi Apis umjesto Fenistila, Zyrteca?

Točka's Avatar

Maya_78 mi koristimo Aerius i također dosta pomaže.