stela2, da, očito je to samo potvrda atopije koja ne prolazi... takva konstitucija, grozno.. što je, tu je... i mi smo pravi atopičari... ja se nadam da će mu bar neke od nutritivnih proći kako bi ipak mogao donekle "normalno" proživjeti djetinjstvo uz sladoled ili štapiće--- (neminovno će doći u doticaj s pizzom i grickalicama i sl. hranom kad krene u vrtić, što onda kad alternativne hrane nema, a on želi baš to nešto? uh..)
Točka, nisam pohvatala vaše stanje, sorry... koliko ste stari, kako često ste radili pretrage? ja ubrzo namjeravam kod alergologa pa ću zamoliti za ponavljanje svega i barem još neke nove iako nam je prick noćna mora (vrištanje...)
pitat ću alerg. i za desinzibilizaciju iako nam je rekla strogo izbjegavanje, zanima me samo u kojim se sslučajevima poduzima, u kojima ne...
kod nas (Pula) se, inače, na nalaze krvnih pretraga (RAST), ako se šalje u neki ZGB labos, čeka oko mjesec dana, i više nekad... ipak, voljela bih tamo napraviti sve kako bih vidjela pravo stanje stvari jer sam vezano za nalaze iz pulskog laboratorija skeptična obzirom na metodu koju koriste

Odgovori s citatom