Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

stela2, da, očito je to samo potvrda atopije koja ne prolazi... takva konstitucija, grozno.. što je, tu je... i mi smo pravi atopičari... ja se nadam da će mu bar neke od nutritivnih proći kako bi ipak mogao donekle "normalno" proživjeti djetinjstvo uz sladoled ili štapiće--- (neminovno će doći u doticaj s pizzom i grickalicama i sl. hranom kad krene u vrtić, što onda kad alternativne hrane nema, a on želi baš to nešto? uh..)

Točka
    , nisam pohvatala vaše stanje, sorry... koliko ste stari, kako često ste radili pretrage? ja ubrzo namjeravam kod alergologa pa ću zamoliti za ponavljanje svega i barem još neke nove iako nam je prick noćna mora (vrištanje...)
    pitat ću alerg. i za desinzibilizaciju iako nam je rekla strogo izbjegavanje, zanima me samo u kojim se sslučajevima poduzima, u kojima ne...
    kod nas (Pula) se, inače, na nalaze krvnih pretraga (RAST), ako se šalje u neki ZGB labos, čeka oko mjesec dana, i više nekad... ipak, voljela bih tamo napraviti sve kako bih vidjela pravo stanje stvari jer sam vezano za nalaze iz pulskog laboratorija skeptična obzirom na metodu koju koriste
    Posljednje uređivanje od Maya_78 : 02.10.2010. at 00:35

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    (neminovno će doći u doticaj s pizzom i grickalicama i sl. hranom kad krene u vrtić, što onda kad alternativne hrane nema, a on želi baš to nešto? uh..)
    Kad krene u vrtić morati ćeš donijeti nalaze da vide na što je sve alergičan. Pripremat će mu samo hranu koju smije jesti. Sve se dogovoriš s njima. Tako je i nama.
    Naše tete stvarno strogo paze i nema problema.

(Točka, nisam pohvatala vaše stanje, sorry... koliko ste stari, kako često ste radili pretrage?
    2 godine, ukupno napravili jedan RAST i 3 pricka do sada. Alergija na: gluten, KM, jaje, kikiriki. Nedavno rađen test i KM je prošlo, te ga sada još s oprezom kod kuće isprobavamo. Za sada nema reakcije.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

inače, od kada ste u vrtiću tj. jaslicama? i mi počeli razmišljati o tome...
    tete paze da ne zgrabi nešto što ne smije?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače, od kada ste u vrtiću tj. jaslicama? i mi počeli razmišljati o tome...
    tete paze da ne zgrabi nešto što ne smije?
    moja je išla s 19 mjeseci s time da je ona znala kaj ne smije, i kaj smije. Ak se ti buš oslanjala na tetu teško da ćeš dobro proći, to ti velim iz iskustva jer ih treba jako provjeravati sve po redu od zdrastevne, do tete.
    Znači ti bi trebala malog doma naučiti kaj smije kaj ne smije jesti, jer samo takvo dijete možeš pustiti u arenu s lavovima. jer ak bu ti mali skakal oko dece i tražil od njih klopu, još bu jadnije nek je sad. Ovo smatraj ozbiljno kaj ti velim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •