Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zaboravih naglasiti većini klinaca sam od sebe prođe do treće godina, ostalima do škola, a i oni koji razviju alergije kasnije krenu u razlčitim smjerovima. Uglavnom za sad bih ja samo malo izbjegavala neke stvari koje sam gore spomenula koje nisu nužne u prehrani i njezi, malo usporila uvođenje nadohrane i njegovala kožu kremom koja vam pomaže, odnosno kortik. sanirala kožu prema potrebi i uputi pedice, za sada.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravih naglasiti većini klinaca sam od sebe prođe do treće godina, ostalima do škola, a i oni koji razviju alergije kasnije krenu u razlčitim smjerovima. Uglavnom za sad bih ja samo malo izbjegavala neke stvari koje sam gore spomenula koje nisu nužne u prehrani i njezi, malo usporila uvođenje nadohrane i njegovala kožu kremom koja vam pomaže, odnosno kortik. sanirala kožu prema potrebi i uputi pedice, za sada.
    gle meni je pedijatrica rekla da bu klinki to prošlo s godine dana alergija ( dermatitis je prošal nakon izbacivanja umjetnog mlijeka koji je pila kao zamjensko od 14 mjeseci), a sad s skoro 6 još nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •