Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Točka prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ti jedeš ono što mu smeta također se može zacrveniti.
    Ma to mi je jasno, i izbacila sam sve vece alergene. Al on se ne osipa pa bude tako cijeli dan, on je ujutro cist pa se popodne osipa. Il mu se guza zacrveni...Ma bas onako nepovezano mu to izbija, nekad poslje spavanja, nekad tokom dojenja, nekad usred igre...nema pravila. Tako da ne mogu otkrit uzrok al nikako.
    I jos nesto, ja mislim da njega to ne svrbi, barem ne pokazuje da ga svrbi. Mozda je jos premalen, ne znam, al on jos nijednom nije rukom krenuo da se posvrbi po licu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

andreas,možda je mali alergičan na ljesku kojoj je sad sezona,budite jedno vrijeme bez te klope, sad imat ćeš problema jer to je klinac koji je svašta mogali htio, a SAD te stvari ne smije. napose pazi kak dogovoroiš meni u vrtiću ak ide jer će tAM imat jako specijalnu hranu

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to mi je jasno, i izbacila sam sve vece alergene. Al on se ne osipa pa bude tako cijeli dan, on je ujutro cist pa se popodne osipa. Il mu se guza zacrveni...Ma bas onako nepovezano mu to izbija, nekad poslje spavanja, nekad tokom dojenja, nekad usred igre...nema pravila. Tako da ne mogu otkrit uzrok al nikako.
    I jos nesto, ja mislim da njega to ne svrbi, barem ne pokazuje da ga svrbi. Mozda je jos premalen, ne znam, al on jos nijednom nije rukom krenuo da se posvrbi po licu.
    Prašina, grinje, omekšivač....probaj pratiti može biti u pitanju i nešto takvo. Izbaci plišane igračke na neko vrijeme. A za svrbež je možda još premali. Mog sina je jako svrbila koprivnjača, a sami atop. derm. i ne tako jako.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Točka, omeksivac ne koristim, grinje i prasina su moguci iako se trudim da bude sto cisce, postoji i sansa alergije na macju dlaku iako macka ne ulazi u moj stan ali je na stubistu i sigurno se donese koja dlaka od nje a mali je sad vecinom na podu.
    Plisance sam izbacila, ima samo zvecke, zvakalice i jednu krpenu igracku.
    Na krevetu spava s glavom na tetra peleni.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

koksy, dobro da vam je dala uputnicu za ukupn ige, bar ćeš vidjeti da li je uopće posrijedi alergija, možda niti nije..ako je ige povećani znala budeš da je to zbog alergije..i onda ideš provjeriti na kaj..može biti da uopće nije na hranu..možda i je na mačju dlaku, ili prašinu malo..to nitko sad ne moež znati prije nekog testa..zato ti je i gubljenje vremena igrati se detektiva..a, i dermatolozi su po pitanju testiranja, onak..pogotovo ako je slabi ad u pitanju..aleroglog je uvijek za testiranje..
    inače, moj mali se tek počeo svrbati s 10, 11 mjeseci..prije baš ništa..a, do krvi se počel svrbati negdje s 2 godine..

andreas, ne znam zašto vas ped.nije uputila specijalisti, jer stvarno bezveze da pol toga ne jede, to je veliko dijete..ja bi rekla da ako i je alergija da je inhalacijski alergen i pitanju prije nego neka hrana, ali nema tu nekog strogog pravila..isto treba napraviti testiranje..bez toga nikud nikam, i ništa ne znaš dalje..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •