Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    A jel smije bit na korticima u to vrijeme? Il na Fenistilu?
    Smije biti na kortićima, ali na Fenistilu ne. Potrebno je napraviti pauzu od 1-2 tjedna prije pregleda.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Točka prvotno napisa Vidi poruku
    Smije biti na kortićima, ali na Fenistilu ne. Potrebno je napraviti pauzu od 1-2 tjedna prije pregleda.
    Ok, hvala! Nisam mu jos ni dala Fenistil. Ustvari ni ne znam kad bi ga trebala davat, kad jako bukne?

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, hvala! Nisam mu jos ni dala Fenistil. Ustvari ni ne znam kad bi ga trebala davat, kad jako bukne?
    Mom sinu je uveden Aerius trajno. Znači svaki dan. Kako on nepovoljno djeluje na jetru a i dijete mi više nema atopijski ja mu više ne dajem. Možeš davati kad bukne onoliko kapi koliko ti je dr. propisao. Ako će trebati davati svaki dan vjerujem da će ti naglasiti.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

mi smo mazali prije mjesec dana sa kortićima, bila je jako loša situacija. propisala nam pedica i fenistil kapi. koža nikad ljepša nije bila nakon 3 dana, i prestala sam i sa fenistilom. sad, ne znam da li je od sarme (koju sam i prije jela, pa nije bilo reakcije) koža na pelenskoj regiji je očajna, ima čak točkice ranice, ne znam kako bi to opisala. na glavi isto tako, male krastice na dva mjesta. opet sam namazala sa kortićima (to je ona mješavina belobaze što u ljekarni rade) i dala fenistil. jel moguće da se nakon kortića vratilo još gore? da li je gore kortikosteroidna krema, ili fenistil kapi? da dam samo jedno od toga?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •