Sastav kreme mi je nepoznat, nema nikakvo uputstvo o mazanju, na kutiji samo pise "Vipyuderm" i rok trajanja. Sta sve ima u kremi neces vjerovatno saznati ni od samog doktora Visnjica, jer kao sto pise na njegovoj web stranici, on je sada u fazi trazenja partnera - farmaceutske kompanije, sa kojim ce ici u proizvodnju svojih proizvoda.
Covjeku se moze potpuno vjerovati, nije mu uopste cilj da proda po svaku cijenu, ja sam trazila 300 gr kreme, a on je rekao da je 100 gr sasvim dovoljno, da on garantuje da ce sasvim nestati ekcem.
Posto sam ja u Kanadi, kremu je u Beogradu od dr Visnjica kupio moj brat, jer dr V. je ne salje u inostranstvo. Jos par stvari mogu da ti kazem koje dokazuju da se radi o zaista vrhunskom strucnjaku u oblasti dermatologije. Ali o tome ne bih ovako javno, ako te i dalje ipak zanima jos dokaza, posalji mi pp.
Zaboravih reci da krema kosta oko 700 dinara, znaci oko 9 eura. Ja sam dosad potrosila preko 200 dolara isprobavajuci razne kreme, losione, nadajuci se da nesto ipak moze pomoci mom djetetu. I eto, na kraju pomoglo je nesto sto kosta citavih 9 eura. Jeste bilo malo peripetija da li ce mi se to moci poslati, ali eto stiglo je postom iz Bosne.
Ja zaista nemam namjeru nikoga reklamirati, samo bih zeljela POMOCI svim roditeljima, jer odlicno znam kako izgleda borba sa ekcemom. Pa mi vec mjesecima nismo spavali duze od dva sata u komadu, preko dana to bi bilo maksimalno pola sata, u dva navrata. Ujutro ustanem, ulazim u Teinu sobu sa zebnjom oko srca, da li cu je opet naci krvavih obraza. Uzas! Jer nisu ni rukavice pomagale mnogo u zadnje vrijeme, posto je ona vec naucila kako da ih skine.
Otkako smo poceli mazati Vipyudermom, ona danju spava dva puta po dva sata. Nocas se probudila samo jednom oko 4 ujutro, ispala joj cucla.
![]()
Eto narode, meni vec bilo pomalo neprijatno, niko od vas da nesto kaze, htjela sam traziti apri da obrise ove moje zadnje postove.![]()