Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

xena nadam se da će prisilna dijeta dat rezultate, kolko je mala stara?

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    xena nadam se da će prisilna dijeta dat rezultate, kolko je mala stara?
    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    xena za tebe bi bilo dobro da u svoju prehranu ubaciš ulje noćurka, tvojoj maloj je to dosta mali dermatitis( znam da je tebi jako veliki problem sve to), ali s ranijim unosom noćurka puno brže se postižu rezultati. Sretno!
    Cura ima 11 mjeseci. Prvi put se osula sa 4 mjeseca i od onda joj je taj osip više manje prisutan na jednom ili drugom obrazu.
    Sa 6 mjeseci smo rutinski vadili krv i doktorica nam je rekla da su parametri za alergiju lagano povišeni i da pripazimo sa kravljim mlijekom.
    Mliječne prerađevine (sir) je prvi put probala sa 9 mjeseci, nakon toga joj se osula guza, dali mi je to bio znak upozorenja?
    U međuvremenu sam joj taj dermatitis tretirala sa Stelatopijom a kupanje je bilo samo u vodi.
    Preko praznika se stanje jako pogoršalo, ja sam jela puno kikirikija i naranči a ona je došla u doticaj sa orasima i bjelanjkom. Dermatitis se razbuktao preko oba cijela obraza a nakon nekog vremena se osula i po trupu.
    U ponedjeljak smo išli kod doktorice, dva dana za redom je dobila injekciju, dali su to bili kortikosteroidi ili neki histaminik ne znam, nisam pitala. Uz to sam dobila kremu Afloderm u Belobazi te Fenistil 3x6 kapi.
    Stanje je puno bolje, osip se povukao i smirila se upala na obraščićima.
    Stala sam sa novim namirnicama u dohrani dok se stanje skroz ne smiri. A što onda? Da pomalo njoj i sebi uvodim sumnjive namirnice dok ne vidim koja joj smeta?

Raspisala sam se pošto vidim da nažalost imaš iskustva sa alergijama i dermatitisima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •