Andrea1986 prvotno napisa
Veće...da se i ja javim na ovu temu....Moj Patrik će sada navršiti 4 mjeseca...od rođenja ima izrazitu suhu kožu... mazali smo i sa johnosom i becutanom i niveom.....Rođen je u prvom mjesecu i sve je bilo ok. međutim ćim smo krenuli u šetnje kad je bilo sunčano p. se je sav osipao, a kad je kišovito ćist ko suza.... jednom toliko jako da smo završili na hitnoj jer nismo znali kak mu pomoći. Na hitnoj nakon pretraga vidjeli su da je na nešto alergičan i odmah rekli da je na mlijeko jer je od rođenja od meni bio na prsima ali i na (kršitelj koda)u. Ja upormo i dalje tvrdim da je je alergičan na nešto vani jer kad kiša pada ćist ko suza a ćim izađemo u šetnju crven ko raćić sa flekama al nek im bude. Ped nam je rekla samo mazati sa a dermom i da prijeđemo na Althera mlijeko.... kad je vidjela da mu nije bolje rekla da pređemo na eucirin od koje se je odmah još više osipao. I više nismo znali šta ćemo i tražili smo uputnicu za Klaićevu kod dermatologa. Veoma draga dermatologica je odmah rekla da ima atopijski dermatitis ( nikad čula dok nisma počela surfati) i rekla nam da koristimo bademovo ulhje za kupanje , dexarly krema ( često mazanje) i kortiće ako mu jako rizično. uz nepresteno mazanje, čak smo mu počeli kupovat vodu za piti i za kupanje....jer poslije svakog kupanja kad smo koristili vodu iz pipe bio mi je još crveniji... i dalje koristimo Althera mlijeko moj P. je ćist ko suza.... Nismo Hvala Bogu kosristili kortiće, Samo neznam jel pomogla krema, kupka, kupovna voda, althera mlijeko il je jednostavno vani sve procvijetalo pa je sve nestalo. Oprostite na dužem postu.