Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Heh da, svrbez, to je i nama najveca muka. U zadnjih par mjeseci je postalo nepodnosljivo. Cese se po cijele noci a po danu kad se nazivcira. Sake su joj cijele u ranama. Cak joj se pocela smirivati koza na sakama ali ona i dalje dere kozu s njih. Ako ima netko ideju kako ga ublaziti, slusam

Su1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Jainina prvotno napisa Vidi poruku
    Heh da, svrbez, to je i nama najveca muka. U zadnjih par mjeseci je postalo nepodnosljivo. Cese se po cijele noci a po danu kad se nazivcira. Sake su joj cijele u ranama. Cak joj se pocela smirivati koza na sakama ali ona i dalje dere kozu s njih. Ako ima netko ideju kako ga ublaziti, slusam
    poznato, ja gotovo da nisam imala milimetar koze po sakama bez rane, najveci uzitak je bio kad bi oderala komad koze, pa bar malo ne svrbi(nekad je bol ugodnija), sad vise nemam bas osjeta u jagodicama, ponekad ne mogu izravnat prste jer odmah pukne, a i oteceni su od stalne upale. i jedino mi je pomoglo kantarionovo ulje koje mazem u kozu. Mozete joj namazati i zaviti zavojima. To je okluzija, i tada jos bolje djeluje jer se iznutra ruka pari, sire se pore i ulje jos bolje djeluje. Moze se staviti i pvc(one prozirne)rukavice ili prozirna kuhinjska prijanjajuca folija.
    U Ivaniću imate Naftalan, rade na uputnicu, njihove kreme na bazi nafte(super) 200ml 150kn, ide pregled dermatologa i odredi th.ali ce vam svaki dermatolog dati i kortikosteroide(oni su super ali se zaista moraju kratko koristiti jer dugotrajna primjena pojede kozu-to je moj slucaj). Ja trenutno kombiniram kantarionovo ulje koje sam sama napravila(utopila cvjetove gospine trave u maslinovim ulju i ostavila 45 dana u teglici.ocjedila i to je to.) i naftalansku kremu (narucila sam kod njih telefonski, stigla postom)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •