Naša dermatologica nas nije poslala na nikakvo testiranje, a i popljuvala je BRT testiranje, a time i mene jer ona ne priznaje baš nikakve alergo testove do djetetove 4. godine jer da se tek tada imunološki sustav stabilizira i ojača, pa se onda može vidjeti na što je dijete uistinu alergično.
OK, ima tu logike, ali mi nije u redu njen komentar ("pa vi slušajte druge mame i prijatelje" :/ ), jer bi po njenom do njegove 4. godine trebali izbjegavati skoro sve što je u svakodnevnoj prehrani.
Ovako smo barem saznali što mu konkretno ne odgovara i radimo na tome da intolerancija nestane!
Također, u redu je što naša dermatologica uopće nije niti spominjala kortiće, već nam je dala A-dermu, ali sada kada je vidjela da mu ne odgovara nije nam ponudila nikakvu alternativu, a za svakodnevno mazanje preporučila nam je Niveu ili Johnson (što ja ni u kom slučaju neću)
Isto tako, za ljeto je rekla da ga treba mazati zaštitnim faktorom, niti je rekla kojom kremom niti koji faktor. Ipak se radi o atopičnoj koži kojoj ne odgovara svaka krema!