Vidiš, sada kada si opisala ponašanje nakon terapije, i meni se malo odvrtio film...
Dobro, mi smo odradili tek 1 terapiju, ali bilo je već odskakanja u ponašanju. Terapija je bila "protiv" bijelog brašna, kravljeg mlijeka, jaja, candide i staphylococa. Odmah nakon terapije je zaspao, ali ostatak dana bio je mnogo življi nego inače, manje je spavao preko dana, a po noći mi se već mjesec i pol nije budio da jede, a tu se noć probudio već oko 1 sat.
Po mokraći nisam ništa primjetila, ali nisam osobito na to niti gledala. Ali je dan poslije imao skoro svaku pelenu pokakanu, inače ima cca 1 dnevno.
Što se prehrane tiče, tu samo ja moram paziti što jedem jer je B isključivo dojena beba.
Pitala sam trebam li se držati neke posebne prehrane zbog candide, no rekli su mi da samo pazim da ne pretjerujem sa slatkim. No, ja ipak u potpunosti izbjegavam šećer i sl. sladila, počela sam koristiti javorov sirup.
Što se grinja tiče, kupili smo antialergijski jogi, izbacili smo plišane igračke, oprala sam zavjese i usisavam svaka 2 dana.
Koža se u potpunosti oporavila, što vjerujem da je kombinacija moje prehrane sa kremom koju smo koristili. Sada sam prestala mazati ga tom kremom, ali i dalje pazim što jedem pa ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija...