-
pozdrav..
evo, da se i ja malo javim..
mi smo po starome..jedno vrijeme ok, pa onda imamo i loših faza i tako..ali, definitivno bolje nego što je to bilo prije..jučer smo bili kod derm. na kontroli, rekla je i sama da je on njoj puno bolji, i da to mi ne potrošimo puno kortića..i da je to sve ok..
a, što se tiče tih testova..dijete neku alergiju na namirnicu, ali ako je ona mala, može prerasti i za mjesec dana..njemu je pprije smetao i luk, krumpir, ma svašta..sad to može jesti bez problema..
moj, pošto ne jede mlijeko i jaje, mora pojeti dnevno mesa za jedan veliki šnicl, baš da dobi proteine...a, u hranu mu stavljam sojino mlijeko jer ga samog neće piti..inače ostalo sve voli jesti, variva baš sve,..
čak je došao do 14 kg..
čak sam mu dala i rajčice, ali samo kad je u dobroj fazi, jer rajčice pojačavaju svrbež..tj, radim mu pizzu..na tijesto domaću pasiranu rajčicu,pa gore još mljeveno meso s lukom, paprikom i kiselim krastavcima..i to se onda zapeče..to obožava..i tako..uskoro punimo 3.godinu..nadam se da se stanje bude još bolje popravilo..
i još uvijek, kad zagusti, koristim kortiće sve pod kontrolom dermatologa..bez toga ne može u lošoj fazi..
pozdrav svima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma