draga the enchantress, fakat mi je žao čitati kako se mučite.. predložit ću ti par mogućih koraka, u slučaju da homeopatija ne upali (mi smo paralelno pokušavali homeopatiju, probiotike, prehranu, kreme.. i nešto od toga je upalilo, ali ne znam ni ne zanima me točno što!!)..

mi smo bili kod jelića i rezultat je bio alergija samo na mlijeko i jaja (naravno bila sam sva happy jer sam mislila da mogu početi jesti ovo ostalo), no ja sam primijetila da je alergičan tj da se crveni i čoha na puno više od toga.. npr. med, rajčice, bobičasto voće, soju, ribu..
od kad smo izbacili meso iz dućana i počeli nabavljati domaće piceke i sl stanje se drastično popravilo. javi mi se ak trebaš neke ideje za klopu..

iz više izvora smo čuli da je dobro bebi davati probiotik - potrošili smo jedan paket baby probiotika VIP Panda, sad trošimo VIP Premium.

od homeopatije smo potrošili jednu turu kapi Neythymun - išli smo po njih u Graz da počnemo što prije jer smo bili očajni.

nama je i od Linole Fett i od Stibiuma bilo koma odmah nakon prvog mazanja. homeopat nam je dao upute da se od St. zna prvo pogoršati pa onda krenuti na bolje, ali to kod nas nije bio slučaj.. nama je upalio Parfenac kao quick fix (3 tjedna) i od onda dr. Theiss intenzivni pomaz noćurak nam je zakon.

bilo nam je gore i od kupanja u kadici, pa smo ga tuširali pod pipom i to nije izazivalo crvenilo..

izbacili smo omekšivač iz našeg i njegovog veša i posteljine (tj svega), i počeli koristiti sensitive prašak iz Mullera, uz dvostruko ispiranje. kad nam netko dođe u goste i nosa ga, čini mi se da se počne čohati tako da bi to moglo biti od omekšivača..

good luck!!