-
Hvala na savjetima za Alernovu. Mi imamo jednu veliku sreću a to je da moja mala velika ljubav sve jede i guta. Pregomin je prihvatila odmah i bez problema i isto tako sada Alernovu. U početku sam si umišljala da dobro kuham jer mljacka sve u šesnaest što god da joj ponudim, sad se pitam da li možda ne osjeća dobro okuse ?? Uglavnom, ide joj. Ona je i dalje osuta ali nije strašno pa održavamo status quo, glava je sva puna ljuskica ali uspjevamo održati da je ne svrbi. Sve u svemu ništa novo ništa staro, samo bockanja u laboratoriju i xxxx kuna manje u novčaniku radi privatnog pregleda.
Maya, moja se bila osula kad je prvi put jela mješavinu sa zobenim pahuljicama, pa sam izbjegavala. Jučer sam joj opet probala ponuditi, ali ovaj put samo dvije žličice onog napitka o kojem si pisala (mi inače ne konzumiramo ništa mliječno tako da je taj napitak uvijek u našoj kući) i kuc kuc ništa, jutros sam joj dala od ***** zobene pahuljice i nema promjena u osipu. Možda kad krenu sa glutenom treba malo vremena da ga počnu dobro probavljati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma