-
maya, čak sam se nadala da mu se smanjio ige jer mu je opće stanje puuno bolje..ali, moš mislit..bila sam zabezeknuta kad sam vidjela ige preko 5000..mada mi je dr.Richter rekao da bi na jaje i mlijeko kasnije alergija mogla proći, ali na inhalacijske ne..i s tim sam se sad pomirila..mislim, on je pravi mali alergičar, a ne ono usput.kak je netko šećeraš, ili nešto drugo tak je on alergičar, i moral bude biti pod nekim terpijama sigurno cijeli život..njemu je to točno genski podređeno i ne možemo ništa..svejedno on može živjeti i do 100 god.MM je još i dan danas alergični na inhalacijske alergene, mada on nije bio na hranu..samo više nije tak jako..nema astmu više..ponekad neku hunjavicu..
mi smo sad nalaze radili u varaždinu..bili smo naručeni na prick test i to smo brzo obavili, a rastovi za te alergene smo čekali 10 dana..Brže to ide u vž-u nego na srebrnjaku..Zato više ne idem u zg na srebrnjak.a, da i ne kažem da u vž-u čekam 20 min.
da sad nije niti važno da li je ige 500 ili 5000, ovisi i o simptomima, nego može imati jače simptome s niskim ige-om..visoki ige ukazuje samo da je on alergičar i pravi atopičar..još sam u biti bila sretna poslije pric testa kaj je samo na to aergični..ipka smije svo meso, žitarice, voće, povrće, nije na prašinu, grinje, perje, život.dlaku i itd..na tih 6 stvari je alergični i to mora izbjegavati..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma