Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

stela2, da, očito je to samo potvrda atopije koja ne prolazi... takva konstitucija, grozno.. što je, tu je... i mi smo pravi atopičari... ja se nadam da će mu bar neke od nutritivnih proći kako bi ipak mogao donekle "normalno" proživjeti djetinjstvo uz sladoled ili štapiće--- (neminovno će doći u doticaj s pizzom i grickalicama i sl. hranom kad krene u vrtić, što onda kad alternativne hrane nema, a on želi baš to nešto? uh..)

Točka
    , nisam pohvatala vaše stanje, sorry... koliko ste stari, kako često ste radili pretrage? ja ubrzo namjeravam kod alergologa pa ću zamoliti za ponavljanje svega i barem još neke nove iako nam je prick noćna mora (vrištanje...)
    pitat ću alerg. i za desinzibilizaciju iako nam je rekla strogo izbjegavanje, zanima me samo u kojim se sslučajevima poduzima, u kojima ne...
    kod nas (Pula) se, inače, na nalaze krvnih pretraga (RAST), ako se šalje u neki ZGB labos, čeka oko mjesec dana, i više nekad... ipak, voljela bih tamo napraviti sve kako bih vidjela pravo stanje stvari jer sam vezano za nalaze iz pulskog laboratorija skeptična obzirom na metodu koju koriste
    Posljednje uređivanje od Maya_78 : 02.10.2010. at 00:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •