jelena.O nemamo baš i neki izbor. Riža nas zatvara, palentu po novom neće, prolazi jedino proso. Od povrća buća, mrkva, karfiol, brokulu neće nikako, špinat i blitvu nismo ni probali jer nemamo domaće. A meso jedemo samo dva puta tjedno. Ni jabuku neće samu, s prosom ne voli, mora biti sa zobenim ili bananom ili barem malo keksa (to mu dajem jako rijetko).

Ono što mene totalno zbunjuje je činjenica da nam se istovremeno jedna flekica na ruci počela jako širiti, a na nogici prolazi mazanjem. Ako na nešto reagira, ne reagira li po cijelom tijelu (dobro, ne mislim sad da će imat flekice baš po cijelom tijelu, ali reagira jednako ili se varam?). Znam da je moguće problem u glutenu, ali njega ima svuda, znači izbacujem sve žitarice. Ništa, kuhat ćemo samo krumpir. Najveći problem je u tome što on jede male obroke ali često. Ne mogu baš kuhat cijeli dan, žitarice su nam za to bile super i zato sam u dilemi što mu dati kao međuobrok. Za sad smo na dva prava obroka, jedan voćni i jedan povrće/meso, a treći nam je bio neka kombinacija žitarica s voćem. A i zima je i nema neki izbor.
Inače nama se oko usta nikad ne zacrveni a jede jako "šlampavo", ono ima hrane po cijeloj kuhinji. Lice mu je bilo problematično jedino dok je bio jako mali, sad ima pokoju točkicu, ali to brzo prođe, najveći problem su rukice i nogice. A namirnice uvodimo puževom brzinom, ne jede ništa sumnjivo, novo uvijek u kombinaciji s već davno provjerenim. Probat ćemo sad skroz izbaciti gluten pa da vidimo...