Evo me s novostima. Nogica je danas skroz čista (mazala samo belobazom), a rukica i dalje pikava. Nisam nešto drastično promijenila prehranu, probat ću izbaciti gluten na par dana pa da vidimo. Ne mislim ni ja da je to neka jaka alergija jer bi to bilo puno jače a njemu je samo na tom jednom mjestu na rukici, istina nije baš malo. Inače, imamo dosta domaćih proizvoda, nešto sam i zamrzla, ali blitvu i špinat još ne bih davala jer bi se trebali davati u roku od dva sata od branja (barem sam tako pročitala, ako griješim ispravite me jer znam gospođu koja to ima domaće ali mi ne može dostaviti u tom roku). Jučer sam mu dala palentu s mlijekom (ad) i pojeo je ali uz dosta gunđanja (a to je prije obožavao). jelena hvala na ideji, morat ću tako skuhati žgance jer mi je najveći problem što bi ponekad samo nešto gricnuo. Npr. u kuhinji smo i ja nešto kuham, on mora probati iako nije gladan. Znam da je ružna navika, dam mu ponekad voće, ali nije neki ljubitelj jabuka, a ne bih stalno bananu da ga ne zatvori previše.
Drugi tjedan smo kod pedijatra pa ću vidjet što on kaže. Nadam se da je to samo prolazno razdoblje i da nema veze s alergijom, samo mala preosjetljivost. Oprostite što toliko davim